11 Yaşındaki Futbolcu 3 Büyüklerin Gözdesi - Son Dakika
Spor

11 Yaşındaki Futbolcu 3 Büyüklerin Gözdesi

11 Yaşındaki Futbolcu 3 Büyüklerin Gözdesi

Zonguldak'ta amatör küme takımlarından Sarayspor U-13 takımında oynayan 11 yaşındaki Mücahit Uzunyar, 3 büyük kulübün dikkatini çekti.

15.07.2014 12:38  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta amatör küme takımlarından Sarayspor U-13 takımında oynayan 11 yaşındaki Mücahit Uzunyar, oynadığı futbolla Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş alt yapı antrenörlerinin dikkatini çekti. Uzunyar'a 3 kulüp de transfer teklifinde bulundu.



2010'da kurulan Sarayspor U-13 futbol takımı, Zonguldak şampiyonu olarak Düzce'de 26-27 Haziran'da yapılan grup maçlarında final müsabakasında Kocaeli Gölcükspor'a 1-0 yenilerek ikinci tura yükselme şansını kaybetti. Orta sahada oynayan Mücahit Uzunyar, oynadığı futbolla büyük kulüplerin dikkatini çekti. Sarayspor Kulübü Başkanı ve antrenörü Turan Altıntaş, Mücahit Uzunyar için Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın alt yapı antrenörlerinden resmi transfer teklifi aldıklarını söyledi. Altıntaş, şöyle konuştu:

"Oynadığımız maçlarda Mücahit Uzunyar, oyununun yanı sıra attığı gol ve asistleriyle 3 büyüklerin dikkatini çekmiş. Bu kulüplerin alt yapı antrenörleri bize resmi teklifte bulundu. Bu gurur verici. Önceki yıllarda kulübümüzde oynayan 8 futbolcu şu anda süper lig takımlarında oynuyor. Mücahit de inşallah onlar gibi olacak. Onun açısından ve bizim açımızdan en iyi teklifi veren takıma vermeyi düşünüyoruz."



Dünkü antrenmanda Fenerbahçe'nin alt yapı antrenörlerinden Zeki Gürbulak tarafından izlenen Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Mücahit Uzunyar da kulübün vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğini söyledi. Uzunyar, "Amacım iyi bir futbolcu olmak. Gönlümde ise Galatasaray yatıyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 11 Yaşındaki Futbolcu 3 Büyüklerin Gözdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement