112'lerde Eski Çalışma Sistemine Devam Edilecek - Son Dakika
Yerel

112'lerde Eski Çalışma Sistemine Devam Edilecek

112\'lerde Eski Çalışma Sistemine Devam Edilecek

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen’in girişimleri sonucu 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde eski çalışma sistemine devam kararı alındığını belirtti.

21.01.2015 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen'in girişimleri sonucu 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde eski çalışma sistemine devam kararı alındığını belirtti.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Karaer, yaptığı açıklamada; "112 Acil Sağlık Hizmetlerinde farklı bir mesai sisteminin ve taşeron şoför uygulamasına geçilmesi yönündeki çalışmalara tepki vermiştik. Yaptığımız açıklamada çalışan memnuniyetini önemli ölçüde azaltacak olan ve çalışanları rahatsız eden 12/48 sistemi ve taşeron şoför uygulamasının tekrar değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, çalışanların yüzde 90'ına yakının memnun olduğu Acil Sağlık Hizmetleri'nin mevcut sistemi ile oynanmaması gerektiğini vurgulamıştık" dedi.

Sağlık-Sen'in girişimlerinin sonuç verdiğine işaret eden Baki Karaer, "Konu ile ilgili Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Osman Arıkan Nacar, twitter hesabından yaptığı açıklamada 12/48 uygulaması yerine 24/72 sistemine devam edileceğini belirtti. Sağlık çalışanlarımızın iş motivasyonunu olumsuz etkileyecek her türlü çalışma sistemine karşı çıktıklarını belirten Genel Başkanımız Metin Memiş, halkın sağlık hizmetlerinden memnun olmasının, çalışan memnuniyetine bağlı olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi. Sağlık-Sen olarak çalışanların memnun olacağı sistemlerin devam ettirilmesi ve bunu destekleyen uygulamaların yapılması ve sürdürülmesinin arkasında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 112'lerde Eski Çalışma Sistemine Devam Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement