12. Altın Örümcek Web Ödülleri Sahiplerini Buluyor - Son Dakika
Güncel

12. Altın Örümcek Web Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Bu yıl 12.si düzenlenen Altın Örümcek ödül töreni, 04 Eylül Perşembe akşamı TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek.

25.08.2014 16:57  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu 12. Altın Örümcek Web Ödülleri'nde toplam 38 kategoride ödüller dağıtılıyor. Gecede aynı zamanda 2013 Yılının En İyi Web Sitesi Özel Ödülü ve Ajans Başarı Ödülleri de sahiplerini bulacak.

12.Altın Örümcek Web Ödülleri'nde 43 kişiden oluşan ve bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı jüri üyeleri ön eleme, grup elemeleri ve final değerlendirmeleri olmak üzere üç aşamalı eleme sürecini gerçekleştirdiler. Başvurular toplam beş değerlendirme kriteri baz alınarak değerlendirildi.

12. Altın Örümcek Web Ödülleri'nin "Basın" Sponsorları arasında bu yıl Macline ve Newtech yer alırken; Btnet.com.tr, Kurumsalhaberler.com ve Tivilog "Online Medya" Sponsoru, İmalathane "Web" Sponsoru, Sevenice Switzerland "Video Prodüksiyon" Sponsoru, Ödül gecesi "Organizasyon" BKM, Özlem Kristal, Technotoday ve Visions ise "Destekleyenler" arasında bulunuyor. 12.Altın Örümcek Web Ödülleri ile ilgili tüm detaylara www.altinorumcek.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 12. Altın Örümcek Web Ödülleri Sahiplerini Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement