12 Dev Adam" Porto Riko'yu Farklı Yendi - Son Dakika
Spor

12 Dev Adam" Porto Riko'yu Farklı Yendi

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Dünya Kupası öncesi oynadığı son hazırlık maçında Porto Riko'yu 94-73 mağlup etti.

27.08.2014 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Dev Adam, hazırlık maçında Sırbistan’da mağlup ettiği Porto Riko ile bu kez İspanya'nın başkenti Madrid'de karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya etkili başlayan Milliler 4. dakikada 14-0'lık üstünlük yakaladı ve çeyreği 25-15 önde tamamladı. İkincü çeyrekte farkı açan 12 Dev Adam, soyunma odasına 48-27'lik üstünlükle girdi. Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde JJ Barea ile Kerem Tunçeri arasındaki gerginliğin ardından, iki oyuncuyu da karşılıklı faul verildi. Porto Rikolu oyuncu sert faullerini devam ettirince diskalifiye oldu. Final periyoduna 75-47 önde giren Milliler, karşılaşmadan 94-73 galip ayrıldı.

Milliler'de Ender Arslan ve Cenk Akyol 12'şer sayıyla farklı galibiyette önemli rol oynadı. Kerem Gönlüm 11 sayı - 5 ribaunt - 2 asist ile katkı sağlarken Oğuz Savaş 10 sayı, Kerem Tunçeri de 8 sayı - 7 asistle oynadı. Porto Riko'da Galatasaray Liv Hospital formasını giyen Carlos Arroyo 14 sayı - 5 asistle mücadele etti.

Dünya Kupası öncesinde 9 hazırlık maçı yapan Milliler, 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. A Milliler, iki galibiyeti de Porto Riko karşısında elde etti.

12 Dev Adam, Dünya Kupası'ndaki ilk maçına Cumartesi günü Yeni Zelanda karşısına çıkacak. Saat 17'de başlayacak karşılaşma NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor 12 Dev Adam' Porto Riko'yu Farklı Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement