12 Polis, Tutuklama İstemiyle Mahkemeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

12 Polis, Tutuklama İstemiyle Mahkemeye Sevk Edildi

İzmir'de polislere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 32 polisten 12'si, savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

21.08.2014 15:43  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir merkezli 13 ilde "Askeri Casusluk ve Liman" soruşturmasını yürüten polislere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 32 emniyet görevlisinden 12'si, savcılık sorgulamalarının ardından tutuklama istemiyle sulh ceza hakimliğine sevkedildi.

Tutuklama istemiyle sevk edilenler arasında emniyet müdürü Hasan Ali Okan'ın da olduğu belirtiliyor.

AVUKATTAN ŞOK İDDİALAR

İzmir'de TCDD Liman Yolsuzluğu ile Askeri Casusluk soruşturmasını yürüten polislere yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan polislerden bazılarının avukatlığını yapan İsmail Hakkı Küçük, yapılan operasyonla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Polise yönelik operasyonun hukuki değil siyasi olduğunu söyleyen Avukat İsmail Hakkı Küçük, "Teröristleri teker teker dolaşmışlar. İstihbarat Şube sizi dinlemiş, şikayetçi olursanız biz gereğini yapacağız' diye telkinde bulunuyorlar." dedi.

Gö­zal­tı­na alı­nanlardan Ko­mi­ser Rem­zi B. ile Edip Ç'­nin avu­ka­tı Kü­çük, ope­ras­yo­nun as­ke­ri ca­sus­luk ve TCDD li­man ope­ras­yo­nu­nun rö­van­şı ol­du­ğu­nu öne sü­re­rek, ya­şa­nan­la­rın kuy­ruk acı­sı ol­du­ğu­nu id­di­a et­ti.

12 Polis, Tutuklama İstemiyle Mahkemeye Sevk Edildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 12 Polis, Tutuklama İstemiyle Mahkemeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yakup: VATANA İHANET EDENİ YAPANCI ÜLKELER ADINA ÇALIŞANI EN AGIR ŞEKİLDE YARGILANSIN ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNLERİDE GÖRDÜK EN AGIR ŞEKİLDE YARGILANSINLAR. Çok güzel oldu tutuklayın 18 43 Yanıtla
    sakıp: Helal olsun Yakup kardeş aha bu paralelciler var ya bir çok polis memurunu beraat ettiği halde idarenin takdiri ile ihraç ettirdi . Şimdi kendileri, ihraç olacak diye ağlıyorlar 0 0

Advertisement