12. Uluslararası Leylek Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

12. Uluslararası Leylek Festivali

Bursa'nın Karacabey ilçesinde düzenlenen "12. Uluslararası Leylek Festivali" yarın başlayacak.

03.06.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Karacabey ilçesinde düzenlenen "12. Uluslararası Leylek Festivali" yarın başlayacak.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin, geniş coğrafyasında birbirinden eşsiz doğal güzellikler barındırdığını ve bu özelliğinin dünya ölçeğinde ses getirecek potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

İlçenin, yarış atları, ayı barınağı, kangal çiftlikleri, leylek festivali, Uluabat Kuş Cenneti gibi değerleri ile "Hayvan Dostu Kent Karacabey" unvanını, geçmişten bu yana gururla taşıdığını anımsatan Özkan, belediye olarak da bu çerçevede önemli çalışmalara imza attıklarını bildirdi.

Belediye tarafından organize edilen ve iki gün sürecek 12. Uluslararası Leylek Festivali'nin yarın başlayacağını belirten Özkan, festivalde halk oyunları ve palyaço gösterileri, çocuklar için yarışmalar, yüz boyama ve şişme balon etkinlikleri, sinemalar, 3D film gösterileri, 12 boyutlu filmlerle heyecan fırtınası, fener alayı ve konserler olacağını kaydetti.

Festival için yarın ve pazar günü saat 10.00'dan itibaren Uludağ Üniversitesi Metro İstasyonu ve Karacabey Cumhuriyet Alanı'ndan Eskikarağaç Mahallesi'ndeki festival alanına ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 12. Uluslararası Leylek Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement