12 Yaşındaki Çocuk Çöp Kamyonun Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

12 Yaşındaki Çocuk Çöp Kamyonun Altında Kaldı

Zeytinburnu'nda, babaannesi ile birlikte alışverişten dönen 12 yaşındaki kız çocuğu, çöp kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

23.09.2015 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'nda, babaannesi ile birlikte alışverişten dönen 12 yaşındaki kız çocuğu, çöp kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çırpıcı Mahallesi Modabağ 6. Sokak'ta dün öğle saatlerinde, 34 ZR 1138 plakalı Zeytinburnu Belediyesi'ne ait bir çöp kamyonunun sürücüsü sokak arasında dönüş yaparken bir fotoğrafçı dükkanının tabelasına çarptı. İş yeri sahibine zararını karşılayacağı sözünü veren ve telefon numarasını bırakan şoför, tekrar araca bindi. Aracı çalıştıran şoför bu kez de yolda yürüyen Erva Şahin ile babaannesine çarptı.

Aracın altında kalan 12 yaşındaki Erva Şahin olay yerinde hayatını kaybetti, babaannesi ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

112 Sağlık ekipleri yaptıkları müdahalenin ardından Evra Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza mahalline gelen polis geniş çaplı incelemelerde bulundu.

Kamyon sürücüsü ise gözaltına alınarak Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 12 Yaşındaki Çocuk Çöp Kamyonun Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement