112 Ekibinin Şoförü, Kendi Oğlunun İntihar Vakasına Çağrı Aldı - Son Dakika
Güncel

112 Ekibinin Şoförü, Kendi Oğlunun İntihar Vakasına Çağrı Aldı

Kahramanmaraş'ta 12 Yaşındaki çocuk tabanca ile intihara kalkışıp ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekibinin şoförü çocuğun babası çıktı.

16.11.2014 14:11  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde babasına ait ruhsatlı tabanca ile intihara kalkışan 12 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Ateşli silah yaralanması vakasıyla yola çıkan 112 ambulans şoförü ise, evine geldiğinde yıkıldı.

KAFASINA DAYAYIP ATEŞ ETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Karaelbistan Mahallesi'nde sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. 12 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi K.G., evde kimse olmadığı sırada babası C.G.'ye ait ruhsatlı silahı kafasına dayayarak tetiğe bastı.

AMBULANS ŞOFÖRÜ ÇOCUĞUN BABASI ÇIKTI

Silah sesini duyan ve o sırada evin dış bölümünde bulunan annesi, eve girdiğinde oğlunu kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Çevredekilerin durumu 112 Acil Servis'e bildirmesinin ardından Elbistan'dan bir ambulans olay yerine sevk edildi. Ağır yaralanan K.G., ambulansın gelmesi beklenmeden özel araçla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuğu hastaneye götürmek için yola çıkan ambulansın şoförünün ise çocuğun babası C.G. olduğu ortaya çıktı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Elbistan Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Şehir Hastanesi'ne sevk edilen 12 yaşındaki K.G.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

112 Ekibinin Şoförü, Kendi Oğlunun İntihar Vakasına Çağrı Aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 112 Ekibinin Şoförü, Kendi Oğlunun İntihar Vakasına Çağrı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mürteza devran: Yaş:12 ???????????????? Olay: İntihar . . . . . Yorum yapamıyorum . 26 2 Yanıtla
  • SÜLEYMAN SÜRMELİ: ALLAH CC ACİL ŞİFALAR VERSİN. 13 0 Yanıtla
  • ali: Ne intihari kardesim bu cocuk ya allahim ne hale geldik bir 12 yasindaki cocuk bile artik hayatina veda etmek istiyorsa vay halimize. . . . allah acil sifalar versin insallah. 12 0 Yanıtla
  • aci haber: Icerigini kimse bilmiyor yorumlara dikkat edelim lutfen... Maalesef ki hayatini kaybetti Allah Rahmet Eylesin ailesine sabir versin cok zor hepsi yikilmis cok kotu cook....... 3 0 Yanıtla
  • :(: intaharsa intahar , kazaysa kaza kime ne boş boş konuşmayı bırakında ardından bir fatiha okuyun . . . . . 2 0 Yanıtla
  • :(: intaharsa intahar , kazaysa kaza kimene boş boş konuşmayında arkasından bir fatiha okuyun 2 0 Yanıtla
  • :(: intaharsa intahar , kazaysa kaza kimene arkadaş boş boş konuşacağınıza ardından bir FATİHA okuyun 2 0 Yanıtla

Advertisement