1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor'dan Farklı Galibiyet - Son Dakika
Yerel

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor'dan Farklı Galibiyet

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor\'dan Farklı Galibiyet

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer temsilcisi Kireçburnu Spor’u 7-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

20.02.2017 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer temsilcisi Kireçburnu Spor'u 7-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Yeşilbayır Mahallesi'nde ki Şehit Er Tevfik Cebeci stadında Sarıyer temsilcisi Kireçburnu Kadın Futbol Takımını ağırlayan 1207 Antalya Döşemealtı Kadın Futbol takımı rahat bir oyun sonun da rakibini 7-0 yenerek puanını 25'e çıkarttı. Maça hızlı başlayan Kırmızı-Beyaz-Siyah'lı ekip ilk yarıyı Orianica Velasquez'in 2, Yaşam'ın golüyle 3-0 önde kapattı. İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip, 55. ve 90. dakikalarda Arias, 70. dakika da Büşra ve 80. dakika da Orianica Velasquez'in golleriyle karşılaşmayı 7-0 kazandı. Bu skorla Döşemealtı Kadın Futbol takımı deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini evine eli boş gönderdi.

Grup 1966'dan tam destek

Maçın tamamında üstün oynayan ev sahibi ekip, orta sahada Arias ve forvette Orianica'nın muhteşem golleriyle sonuca gitmeyi başardı. Karşılaşmayı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in yanısıra, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Antalyaspor'a gönül vermiş Grup 1966 ve yüzlerce Döşemealtı sakini izledi.

Hedefimiz Avrupa şampiyonası

Maç boyunca tezahüratlarıyla Yeşilbayır Stadı'nı inleten Grup 1966 taraftarları Başkan Genç'e sevgi gösterisinde bulunup birlikte fotoğraf çektirdiler. Maç sonucu açıklama yapan Başkan Genç, "Böylesine güzel bir futbol ile bizleri stada çeken kadın futbol takımımıza, teknik ve idari ekibe teşekkür ederim. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Döşemealtı halkıma, Antalyaspor'un vefalı taraftarları Grup 1966'ya destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Biz hedefimizi Avrupa olarak belirledik, ekibimiz de bu yol da ilerliyor" dedi.

Yeni transferler göz doldurdu

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı'nın yeni transferlerinden A Milli Takım oyuncuları Demet Kılınç ile kaleci Zeynep Erdoğan Kireçburnu maçında ikinci yarı forma giydiler. Yabancı transferler Tatiana Matveeva (Tata) ile Nijerya Milli takımı ve Ukrayna'nın FC Minsk ekibinde 5 yıldır kaptan olarak oynayan Gift Otuwe işlemleri için ilk maçı tribünlerden izlediler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor'dan Farklı Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement