13. Fanta Gençlik Festivali Heyecanı, İstanbul'da Büyük Coşkuyla Başladı! - Son Dakika
Güncel

13. Fanta Gençlik Festivali Heyecanı, İstanbul'da Büyük Coşkuyla Başladı!

13. Fanta Gençlik Festivali Heyecanı, İstanbul\'da Büyük Coşkuyla Başladı!

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin ilk konseri İstanbul'da gerçekleşti!

17.08.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin ilk konseri İstanbul'da gerçekleşti!

12 yıl içinde toplam 89.500 km yol yaparak, sanatçıları 6 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali bu yıl, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesi ile İstanbul'daki ilk konserde, müzik severlerin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Fanta, gittiği her şehire eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye'de 13 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 16 Ağustos'ta yola çıkan 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki ilk konser, İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Ayak Bilardosu, Mega Langırt, Fanta İçme Bisikleti gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 14 oyunla eğlenceye doyan festival severler, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

Athena, sahnede Süleyman Seba'yı andı

Tüm enerjisini, sahneden festival severlere ulaştıran Athena, performansı sırasında 'Holigan' parçasından hemen önce, merhum Süleyman Seba'yı andı. 'Türkiye, çok önemli bir kıymetini, çok kısa bir süre önce kaybetti. Biz de bu değerli insanı, merhum Süleyman Seba'yı, bu sahneden sevgiyle anmak istedik.' dedikten sonra, festival severler şarkının nakarat bölümüne 'Seba' tezahüratlarıyla eşlik etti. Sahnedeki performansıyla müzik severleri coşturan Athena, izleyenlere hem duygusal hem de enerji dolu anlar yaşattı.

Hadise, ilk kez sahnede hayranlarıyla selfie çekti!

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla bambaşka bir atmosfer yaratan Hadise, sevilen şarkılarından 'Visal'i, Destiny's Child grubunun 'Survivor' şarkısıyla sentezleyerek seslendirdi ve izleyicilerden büyük alkış aldı. Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan' parçasını da büyük bir başarıyla seslendiren sanatçı, müzik severlere bir de sürpriz yaptı. 'Hayatımda ilk kez sahnede selfie (özçekim) çekeceğim.' diyerek, hayranlarını da kadraja alarak çekim yapan Hadise, 'Düm Tek Tek' parçasıyla performansını sonlandırarak, festival severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye'de 13 yıldır aralıksız süre gelen tek mobil müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 16 Ağustos'ta yola çıkan 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin toplam 18 şehrinde hayranları ve müzik severlerle buluşacak. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek üç şehri de katarak, Türkiye'nin dört bir yanına müzik ve eğlenceyi taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 20 Ağustos Ankara Ankamall'da gerçekleşecek konserle devam edecek.

Fanta Gençlik Festivali Rotası

20 Ağustos ' Ankara/ Ankamall, 23 Ağustos ' Samsun/ Batıpark, 25 Ağustos ' Kayseri/ Sümer Tesisleri, 27 Ağustos ' Malatya/ Belediye Şenlik Alanı, 29 Ağustos ' Elazığ/ Fırat Üniversitesi, 1 Eylül ' Van/ 75.Yıl Sahası, 3 Eylül ' Diyarbakır/ Dicle Üniversitesi, 5 Eylül ' Şanlıurfa/ GAP Arena, 7 Eylül ' Gaziantep/ Gaziantep Üniversitesi, 9 Eylül ' İskenderun/ Anıt Meydanı, 11 Eylül ' Adana/ M1, 13 Eylül ' Mersin/ Güneş Festival Alanı, 16 Eylül Salı ' Antalya/ Beachpark, 19 Eylül Cuma ' İzmir/ İnciraltı, 22 Eylül ' Bursa/ Asmerkez, 24 Eylül ' İzmit/ Outlet Center, 27 Eylül - Eskişehir

Festivali Nasıl İzleyebilirsiniz?

FANTA Gençlik Festivali'ne katılmak için FANTA ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkalarından veya kapaklardan toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından veya festival günü, festivalin yapılacağı mekanın kapısından davetiyenizi alabilirsiniz.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 13. Fanta Gençlik Festivali Heyecanı, İstanbul'da Büyük Coşkuyla Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement