Elazığ'da Gençlik Festivali'ne 50 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Gençlik Festivali'ne 50 Bin Kişi Katıldı

Fanta Gençlik Festivali'nin altıncı konseri, festival alanını dolduran 50 bin coşkulu müzik severin enerjisiyle, Elazığ'da gerçekleşti.

30.08.2014 11:14  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin altıncı konseri, festival alanını dolduran 50.000 coşkulu müzik severin enerjisiyle, Elazığ'da gerçekleşti!

12 yıl içinde toplam 89.500 km yol yaparak, sanatçıları 6 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesi ile Elazığ Fırat Üniversitesi'ndeki beşinci konserde, şehri müzik ve eğlenceye doyurdu.

Elazığ'daki festival alanını, kapıların açıldığı ilk andan itibaren dolduran 50.000 enerjik festival sever, gece boyunca Athena ve Hadise'nin sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşadı.

Gökhan ve Hakan'ın şapka şovuyla Athena, sahnede büyük alkış aldı.

'Elazığ'ın çok güzel bir enerjisi var, kalbimiz sizlerle!' diyerek konserine başlayan Athena, Elazığlılar için sevilen şarkılarını okudu. Sahneden seyircilerle bol bol sohbet eden Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, grubun gitaristi Hakan Özoğuz'la sahnede şapka takası yaparak eğlenceli görüntüler yarattı. "Hakan bugün Elazığ'dan yöresel, çok hoş bir şapka ve yelek almış.? diyerek, şapkayı bir şarkı için ödünç istedi. Daha sonra Athena, 50.000 festival severin coşkulu katılımıyla 'Beyoğlu'nda Gezersin' parçasını çaldı.

HADİSE SEKİZ YIL SONRA ELAZIĞ'DA!

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla beğeni toplayan Hadise, 'Elazığ'da bundan tam sekiz sene önce sahne aldım. Sekiz yıl sonra yine buradayım, gerçekten sizlerin enerjisi bir başka' diyerek, heyecanını festival severlerle paylaştı.

Alanı dolduran 50.000 kişilik kalabalık, sanatçının seslendirdiği her şarkıya aynı tempoyla eşlik ederken Hadise, 'Bu enerjinizi ve sizleri Allah nazarlardan saklasın. Elazığ'ı çok seviyorum' diyerek, konserini tamamladı.

13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin dört bir yanında hayranları ve müzik severlerle buluşuyor. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek şehirleri de katarak yoluna devam eden Fanta Gençlik Festivali'nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 5 Eylül Şanlıurfa GAP Arena'da gerçekleşecek konserle devam edecek.

FESTİVALİN ROTASI

5 Eylül ' Şanlıurfa, 7 Eylül ' Gaziantep, 9 Eylül ' İskenderun, 11 Eylül ' Adana, 13 Eylül ' Mersin, 16 Eylül Salı ' Antalya, 19 Eylül Cuma ' İzmir, 22 Eylül ' Bursa, 24 Eylül ' İzmit, 27 Eylül ' Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Gençlik Festivali'ne 50 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement