13 Mahallenin Su Yetmezliği Sorununa Kesin Çözüm - Son Dakika
Yerel

13 Mahallenin Su Yetmezliği Sorununa Kesin Çözüm

13 Mahallenin Su Yetmezliği Sorununa Kesin Çözüm

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Serdivan ilçesindeki 13 mahallenin su yetmezliği sorununa kesin çözüm getirecek Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların başladığını açıkladı.

22.02.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Serdivan ilçesindeki 13 mahallenin su yetmezliği sorununa kesin çözüm getirecek Esentepe İçmesuyu Projesi'nde çalışmaların başladığını açıkladı. Rüstem Keleş, "SASKİ olarak tüm hemşerilerime sağlıklı içmesuyunu kesintisiz bir şekilde ulaştırmak için yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız yeni bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 2,5 Milyon TL'lik yatırımımızla inşallah Serdivan ilçemizin yüksek kesimlerindeki 13 mahallesinin su yetmezliği sorununa kesin çözüm getirmiş olacağız" diye konuştu.

Çalışmalar kapsamında 10,5 kilometrelik içmesuyu isale hattı inşa edileceğini de açıklamalarına ekleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "İçmesuyunu isale etmek amacıyla Kampüs'te başlattığımız terfi merkezi çalışmaları devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde de 10,5 kilometrelik içmesuyu hattımızda çalışmalar başlayacak. Bu proje ile Esentepe, Aşağıdereköy, Çubuklu, Dağyoncalı, Yukarıdereköy, Kazımpaşa, Selahiye, Kuruçeşme, Mahmudiye, Yeşilköy, Beşevler, Meşeli ve Kızılcıklı Mahalleleri, Hızırilyas Su Yönetim Merkezi'nde arıtılan birinci sınıf içmesuyuna kesintisiz bir şekilde ulaşacak. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 13 Mahallenin Su Yetmezliği Sorununa Kesin Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement