Tarsus'ta 13. Uluslararası Karacaoğlan Şiir Akşamları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta 13. Uluslararası Karacaoğlan Şiir Akşamları Sona Erdi

Tarsus\'ta 13. Uluslararası Karacaoğlan Şiir Akşamları Sona Erdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği 13. Uluslararası Karacaoğlan Şiir Akşamları sona erdi.

26.09.2014 13:33  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen "13. Uluslararası Karacaoğlan Şiir Akşamları" sona erdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, etkinliği önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı düzenleyeceklerini bildirdi.

Tarsus Şelalesi Karacaoğlan Parkı'nda başlayan ve 3 gün boyunca da Mersin Kültür Merkezi'nde devam eden 13. Uluslararası Karacaoğlan Şiir Akşamları etkinliğinin son gecesinde bir konuşma yapan Başkan Kocamaz, "Tarsus'ta başlayan ve Mersin'de devam eden 13. Uluslararası Karacaoğlan Şiir Akşamları etkinliğinin sonuna geldik. Bir dil bayramı olarak da adlandırabileceğimiz ve 13.'sünü gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte, değişik yörelerden insanlarımız bir araya geldi. Bu insanlarımız, ünlü ozanımız ve şairimiz Karacaoğlan etrafında buluştu, birleşti ve kaynaştı. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha kapsamlı ve görkemli olarak düzenleyeceğimiz bu etkinlikle Türk dünyasını bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan değerli şairlerimize, sanatçılarımıza, gönüllerini Tarsus şelalesine ve Mersin sahillerine döktükleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Kocamaz, konuşmasının ardından 13. Uluslararası Karacaoğlan Şiir Akşamları'nın son gecesinde sahne alan sanatçılara ve bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek plaket takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta 13. Uluslararası Karacaoğlan Şiir Akşamları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement