13 Yaşındaki Çocuk Gelin İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

13 Yaşındaki Çocuk Gelin İntihar Etti

13 Yaşındaki Çocuk Gelin İntihar Etti

En çok çocuk gelin olayına rastlanan Niğde'de, 4 ay önce İslam A. ile birlikte yaşamaya başlayan 13 yaşındaki H. Ü. isimli çocuk gelin intihar etti.

21.10.2014 16:22  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En çok çocuk gelin olayına rastlanan Niğde'de, 4 ay önce 23 yaşındaki İslam A. ile birlikte yaşamaya başlayan 13 yaşındaki H. Ü., tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

AİLEDEN İZİN ÇIKTI

Olay, merkeze bağlı Elmalı Köyü'nde bu sabah meydana geldi. İddiaya göre, Hilal Ünal ile aynı köyde oturan İslam A. birbirlerine gönüllerini kaptırdı. Bir süre arkadaşlık yapan Ünal ile İsmail A. evlenmek isteyince aileleri de buna izin verdi.

NİKAHSIZ YAŞAMAYA BAŞLADI

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Ünal ile çiftçilik yapan İsmail A., 4 ay önce düğün yapılarak nikahsız birlikte yaşamaya başladı.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Hilal Ünal, bugün öğle saatlerinde İslam A.'nın babasına ait ruhsatsız tabancayı alıp odasına geçti, ardından tabancayla başına ateş etti. Silah sesi üzerine odaya girenler tarafından kanlar içinde bulunan kızın öldüğü anlaşıldı.

JANDARMA İNCELEME YAPTI

Cumhuriyet Savcısı ile jandarmanın yaptığı incelemenin ardından İslam A., babası ve annesi ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Hilal Ünal'ın neden intihar ettiğinin belirlenmesi için soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 13 Yaşındaki Çocuk Gelin İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • tolga: 13 YAŞINDAKİ KIZ KOCA ADAMA GÖNLÜNÜ KAPTIRDI HE ÖYLE Mİ? YUH BE YAZIKLAR OLSUN. OLAN KÜÇÜCÜK KIZ ÇOCUĞUNA OLDU. YOBAZ GERİ KAFALILAR CAHİL MAHLUKATLAR. ÖDESİN ANASI BABASI ŞİMDİ CEZASINI. NASIL VERECEKLERSE ALLAH'A HESABINI. 56 2 Yanıtla
  • İŞÇİ: ''13 yaşındaki bir çocuk'' diye başlayıp 20-25 yaşındaki bir kızın haberini yapar gibi haber yapmışsınız aferim size. Çocuk ulan o daha ÇOCUK. . . 13 yaşındaki bir çocuk ancak oyuncaklara gönlünü kaptırır. Aileye gelince söylenecek tek bir kelime bile yok. Hepinizin allah belasını versin. 28 1 Yanıtla
  • hozan serhad: ulan bide kürtler kürtler diye tuturmuşunuz alın size öz ve öz türklerin yaşadığı niğde 17 3 Yanıtla
  • yeterrr: 13 yaşındaki çocuğu alanında vereninde Allah belasını versin. evliliği büyükler beceremezken, kesin başlık parası almışlardır anası babası o parayla artık kına alsınlar 17 1 Yanıtla
  • ADOLF HİTLER: CİNSEL AÇLIGIN AFRİKASIDIR, TÜRKİYE 15 2 Yanıtla
  • M: Bu kafayla bir milyon sene sonra bile avrupa birligine giremezler 14 0 Yanıtla
  • cin alii: Niğdeliler kürt olsaydı şimdi faşolar vay şöyle vay böyle diye havlardı bak demek havladığınız gibi değilmiş 9 4 Yanıtla
  • tuğba: canım benim ya kıyamam. sebep olanlar beter olun inşallah 8 1 Yanıtla
  • C.D.: SLm Nikahsız yaşamak serbest olunca böyle olaylar gayet mormal 2 0 Yanıtla
  • iNSANLIK NEREDE: Ya hepinizin yorumlarını okudum evet sonuna kadar haklısınız küçük bir kızın o yaşta evlendirilmesi ailesinin buna izin vermesi ve karşı tarafın o yaştaki kızı gelin olarak kabul etmesi büyük ayıp , cahillik ve cehallettir. ama yorum yapan bazı arkadaşlarında bundan farkı yok !! Bu olayın gerçekleşmesini O ilin tüm insanlarına ve partilere bulmak ne zaman insalık olmuş? 'bu niğdeden bi cacık olmaz ' diyen arakdaş senden çok güzel bi cacık olmuşş belli. . . 'niğdede hangi parti biriciyse o partinin bu kanda parmagı var 'diyen arkadaş belki senin parmagın vardır. . . YARGISIZ İNFAZ YAPMAYIN. . 0 0 Yanıtla
  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement