14. Dönem Kosgeb Girişimcilik Kursu Mülakatları Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

14. Dönem Kosgeb Girişimcilik Kursu Mülakatları Sonuçlandı

14. Dönem Kosgeb Girişimcilik Kursu Mülakatları Sonuçlandı

İzmir’in Menemen ilçesinde, girişimcilere hibe desteği verilmesine yönelik yapılan mülakatlara yaklaşık 300 kişi katıldı.

21.03.2016 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen ilçesinde, girişimcilere hibe desteği verilmesine yönelik yapılan mülakatlara yaklaşık 300 kişi katıldı.

Menemen Ticaret Odası (MTO) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde yapılan girişimcilik mülakatı gerçekleştirildi. Mülakatlara yaklaşık 300 kişi katılırken, adaylar oluşturulan komisyon tarafından tek tek değerlendirildi. Mülakatın sonucunda 30 kişi eğitim almaya hak kazandı.

Girişimcilerin katılacağı eğitim programların 70 saat olduğu ve devam zorunluluğunun bulunduğu bildirildi. İş hayatına atılmak isteyen adayların bu eğitimle beraber 50 bin TL'ye kadar hibe desteği almaya hak kazanacağı belirtildi.

Memen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, seçmelerin kendilerini zorladığını ifade ederek, "14. dönemini gerçekleştirdiğimiz KOSGEB girişimcilik kursunun en yüksek başvurusunu bu dönemde aldık. Mülakatta oldukça güçlü ve iş alanı olarak birbirine yakın adayların olması bizi seçmelerde oldukça zorladı. Ancak inanıyorum ki bu durum her geçen gün daha güçlü adayların olmasına ve bunun neticesinde daha güçlü işletmeler açılmasına sebep olacaktır. Mart ve Haziran ayı KOSGEB girişimcilik kursuna katılmaya hak kazanan adayların hepsini tek tek tebrik ediyor ve en kısa zamanda hedeflerini gerçekleştirmelerini temenni ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 14. Dönem Kosgeb Girişimcilik Kursu Mülakatları Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement