Gaziantep'te 14 Kişiyi Dolandırıp 1 Kişiyi Gasp Eden Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 14 Kişiyi Dolandırıp 1 Kişiyi Gasp Eden Şüpheli Yakalandı

Gaziantep\'te 14 Kişiyi Dolandırıp 1 Kişiyi Gasp Eden Şüpheli Yakalandı

Gaziantep'te polis, gittiği evlerde kendisini TEDAŞ görevlisi olarak tanıtan, 14 kişiyi dolandıran ve 1 kişiyi de gasp eden Cuma K.'yı gözaltına aldı.

22.07.2014 15:34  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, gittiği evlerde kendisini 'TEDAŞ görevlisi' olarak tanıtarak 14 kişiyi dolandıran ve 1 kişiyi de gasp ettiği ileri sürülen 31 yaşındaki Cuma K., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Polise başvuranlar, evlerine gelerek kendisini 'TEDAŞ görevlisi' olarak tanıtan Cuma K.'nın, 'Elektrik saatiniz bozuk, isterseniz ben ucuz fiyata yaptırırım' ve 'Eski elektrik borcunuz var şimdi öderseniz indirim yaptırırım' diyerek dolandırdığını söyleyerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kimliğini saptadığı Cuma K.'nın daha önce de 1 kişiyi gasp ettiğini ve hakkında yakalama kararı bulunduğunu belirledi. 14 kişiyi dolandırıp, 1 kişiyi gasp etmekle suçlanan şüpheli Cuma K., adresinin belirlenmesinin ardından polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen ve burada kendisini dolandırıcılıkla suçlayan ev sahipleri tarafından da teşhis edilen Cuma K. sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 14 Kişiyi Dolandırıp 1 Kişiyi Gasp Eden Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement