14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Yerel

14 Mart Tıp Bayramı

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

14.03.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Antalya'da tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan etkinlik kapsamında Atatürk Anıtı'na İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Antalya Kamu Hastaneleri Birliğinin çelenkleri sunuldu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Salonuna geçildi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, burada yaptığı konuşmada, tıbbın, insanı sağlıklı yaşatmayı, acısını azaltmayı, insana nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinmiş, büyük özveri gerektiren, kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu söyledi.

Taş, sağlık çalışanları olarak inanç ve hedefleri doğrultusunda "Sağlığa adanmış hayatları" temsil ettiklerini belirterek, "Bizler, 'Sağlığa adanmış hayatlar' olarak 2014 yılı Tıp Bayramı'nı Antalya'nın doğusundan batısına, kamusundan özeline tüm meslektaşlarımızın ve halkımızın katılımı ile bir sağlık şöleni şeklinde kutladık" dedi.

Taş, bu çerçevede Antalya Kamu Hastaneleri Birliği düzenleme kurulu tarafından tiyatro ve halk oyunları gösterisi, resim sergisi, müzik ve şiir dinletisi gibi birçok etkinlik düzenlediklerini kaydetti.

Konuşmalarının ardından Akdeniz Üniversitesi Konservatuvar öğrencileri müzik dinletisi sundu. Etkinlikte, "Sağlığa adanmış hayatlar" adlı video ve slayt gösterimi yapıldı.

Programa Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement