14 Sahte Kimlikle 104 Kilo Eroini İstanbul'a Getirdi - Son Dakika
Güncel

14 Sahte Kimlikle 104 Kilo Eroini İstanbul'a Getirdi

Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Çamlıca gişelerinde bir otomobile yapılan operasyonda, 104 kilo eroin ele geçirildi.

06.02.2015 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Çamlıca gişelerinde bir otomobile yapılan operasyonda, 104 kilo eroin ele geçirildi. Araçta gözaltına alınan şüphelinin üzerinden 14 sahte kimlik, polis telsizi ve silah çıktı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'ne, yüklü miktarda eroinin İstanbul'a sokulacağı ihbarı geldi. Ekipler, Van'dan yola çıktığını öğrendikleri aracı İstanbul girişinden itibaren takip etti. Otomobil, Çamlıca gişelerinden geçtiği sırada da operasyon düzenlendi. Polis, Mehmet Salih Ö.'nün kullandığı otomobili durdurarak araçta arama yaptı. Ekipler, otomobilin bagajında 104 kilogram eroin ele geçirdi.

14 SAHTE KİMLİK, SİLAH VE TELSİZ ELE GEÇİRİLDİ

Otomobil sürücüsü Mehmet Salih Ö.'nün üzerinden ve otomobilden 3'ü polis, 3'ü avukat kimliği olmak üzere toplam 14 sahte kimlik, polis telsizi ve silah çıktı.

Polis ekipleri, otomobil sürücüsü Mehmet Salih Ö.'yü gözaltına alarak, sorgu için Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi.

SAHTE KİMLİKLERLE İSTANBUL'A KADAR GELDİ

Mehmet Salih Ö. hakkında yapılan detaylı soruşturmada, uyuşturucu suçundan çok sayıda kaydı olduğu belirlendi. Mehmet Salih Ö.'nün ilk ifadesinde, İstanbul'a ulaşana kadar sahte avukat ve polis kimliklerini kullanarak geldiğini, eroini de yanında bulunan bu kimlikler sebebiyle araç içerisine zula etme gereği duymadığını söylediği öğrenildi.

Şüphelinin Emniyet'teki işlemleri devam ediyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 14 Sahte Kimlikle 104 Kilo Eroini İstanbul'a Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • firuze: özgüven patlaması yaşamış 0 0 Yanıtla
  • Meto: Adamdaki cesarete bak ya büyük parası var yada CONTAYI YAKMIŞ 0 0 Yanıtla

Advertisement