14 Yaşındaki Kıza Sarkıntılıktan 2.5 Yıl Hapis Cezası Aldı - Son Dakika
Güncel

14 Yaşındaki Kıza Sarkıntılıktan 2.5 Yıl Hapis Cezası Aldı

Kayseri'de 14 yaşındaki kızın bacağına dokunduğu iddiasıyla yargılanan 3 kız çocuk babasına 'sarkıntılık' suçundan 2.5 yıl hapis cezası verildi.

06.10.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de 14 yaşındaki kızın bacağına dokunduğu iddiasıyla yargılanan 3 kız çocuk babasına 'sarkıntılık' suçundan 2.5 yıl hapis cezası verildi.

Olay, 17 Eylül 2014 günü Yeniköy Mahallesi Simge Sokak'ta meydana geldi. İki apartman arasında dar bir sokaktan geçen 32 yaşındaki İlhan G., iddiaya göre burada karşılaştığı G.K.'nin bacağına dokundu. İlhan G., küçük kız bağırınca olay yerinden uzaklaştı. Kızın babası B.K.'nin şikayeti üzerine İlhan G. hakkında 'basit cinsel istismar' suçundan dava açıldı.

Asliye Ceza Mahkemesi'nin görevsizlik kararı ile 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği davadanın bugün görülen duruşmasında G.K., şikayetçi babası B.K., tutuksuz sanık İ.G. ve avukatlar hazır bulundu. Mağdur G.K.,  ifade vereceği sırada sanığın dışarı çıkarılmasını istedi ve bu isteği yerine getirildi.

PEDAGOG EŞLİĞİNDE İFADE VERDİ

Pedagog eşliğinde yaşadığı olayı anlatan G.K., "Olay günü bakkaldan ekmek aldım. Dönerken dar sokakta karşıma bu adam çıktı. Üzerime doğru gelerek sol bacağıma dokundu. Bağırarak kaçtım, şikayetçiyim" dedi. Kızın ifadesinin ardından yeniden duruşma salonuna alınan sanık İ.G. ise  üzerine atılı suçu kabul etmedi. İ.G., "Olay günü kafası eğik bir şekilde gelen bu kızı, önüne bakması konusunda uyararak, bana çarpmaması için ittim. Bir anda bağırınca, ben de olay büyümesin diye oradan uzaklaştım. Suçsuzum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu, 'basit cinsel istismar' suçunun 'sarkıntılık' düzeyinde kaldığı için tutuksuz sanık İ.G'ye 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 14 Yaşındaki Kıza Sarkıntılıktan 2.5 Yıl Hapis Cezası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement