14 Yaşındaki Kızın Cinsel İstismar Davasında Kan Donduran İfadeler - Son Dakika
Güncel

14 Yaşındaki Kızın Cinsel İstismar Davasında Kan Donduran İfadeler

14 Yaşındaki Kızın Cinsel İstismar Davasında Kan Donduran İfadeler

14 yaşındaki Ç.K'yı babası, kuzenlerine ve arkadaşına pazarladı; teyzesi eniştesiyle birlikte olmak için zorladı. Eniştesi ise tecavüz etti.

24.07.2015 10:41  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Mimaroba'da yaşayan Ç.K.'nın ailesi, geçtiğimiz aralık ayında jandarmaya yaptıkları başvuruda 14 yaşındaki kızlarının kaybolduğunu bildirdiler. Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekip, 26 Aralık 2014 tarihinde hakkında kayıp ihbarı yapılan Ç.K.'yı Bakırköy'de bir sokakta buldu.

ENİŞTESİ TECAVÜZ ETMİŞ, TEYZESİ SEYRETMİŞ

Ç.K.'nın ifadesi, annesi, babası, abisi, teyzesi, teyzesinin eşinin de aralarında bulunduğu 8 kişi hakkında soruşturma başlatılmasına neden oldu. Ç.K. ifadesinde, teyzesi A.K. (51) ve teyzesinin imam nikahlı eşi H.D. (52) ile onların Kamiloba'daki evlerine gittikleri, teyzesinin kendisini eniştesi H.D. ile birlikte olmaya zorladığını öne sürdü. İfadesinde eniştesi H.D.'nin 4-5 kez kendisi ile cinsel ilişkiye girdiğini belirten Ç.K., "Eniştem bana tecavüz etti. Karşı koymaya çalıştım gücüm yetmedi. Teyzem bana yardım etmedi. Evden kaçarak sokağa çıktım, nereye gideceğini bilmeden bindiğim otobüsle Bakırköy'e gelmişim. Teyzem eniştemle olmam için beni zorladı." dedi.

BABASI KUZENLERİNE PAZARLAMIŞ

Ç.K. ayrıca babası M.K.'nın (55) bu olaydan bir süre önce evlerine gelen annesinin kuzeni olan kardeşler E.Ç. (28) ve R.Ç.'ye (25) kendisini pazarladığını öne sürdü. Bu iki kardeşin, sırayla kaldığı odaya gelerek kendisi ile birlikte olduğunu öne sürdü. Ç.K., babasının kendisini evlerinin yanında bulunan bir şantiyede bekçi olarak çalışan A.Ş.'ye de para karşılığı sattığını söyledi.

"BABAM KOLAMA BEYAZ HAP ATTI, ARKADAŞI BENİMLE İLİŞKİYE GİRDİ"

C.K.'nın ablası D.K. da (27) ifadesinde, 10 yaşında iken babası M.K. tarafından para karşılığı pazarlandığını söyledi. D.K., polise verdiği ifadede, "Ben 10 yaşındayken babam evde bir arkadaşıyla içiyordu. İçine beyaz bir hap attığı kolayı bana içirdi. Başım döndü. Beni odaya gönderdi. Bu sırada babamın arkadaşı odaya gelerek benimle cinsel ilişkiye girdi" dedi.

"BABAM VE ABİM BENİ PAZARLAMAYA ÇALIŞTI"

D.K., 11 yaşındayken babasının kendisini 650 TL karşılığı E.Ç.'ye verdiğini, E.Ç. ile geçen yıla kadar karı-koca hayatı yaşadığını, bu birliktelikten 4 çocuğu olduğunu söyledi. E.Ç. ile anlaşamadığı için geçen yıl babasının evine geri geldiğini belirten D.K., bu süreçte babasının kendisini iki defa erkeklere pazarlamaya çalıştığını ama bunu yapmadığını belirterek, "Abim B.K.'da benim erkeklere pazarlanmama aracılık ediyordu" dedi.

ANNE KUZENLERİNE PAZARLADIĞINI DOĞRULADI

Anne F.K. ifadesinde, eşi M.K.'nın küçük kızları Ç.K.'yı kuzenleri E.Ç. ve R.Ç.'ye pazarladığını doğruladı. Anne F.K., kuzeni R.Ç.'nin kızının odasında bir saat kaldığını, peşinden kardeşi E.Ç.'nin odaya girdiğini söyledi. Anne F.K., korktuğu için bu duruma ses çıkarmadığını iddia eti.

TEYZENİN İFADESİ KAN DONDURDU

Ç.K.'nın eniştesi H.D. soruşturma aşamasındaki ifadesinde, Ç.K.'yı kaçırmadığını, bulunduğu ortamdan kurtarmak ve kendisine eş olması için evine götürdüğünü, kızla zorla birlikte olmadığını iddia etti. H.D.'nin eşi Ç.K.'nın da teyzesi olan A.K., ifadesinde Ç.K.'nın babası tarafından para karşılığı erkeklere pazarlandığını belirterek, "Gayri resmi eşim H.D., Ç.K. ile, Ç.K.'nın babasının evinde birkaç kez ilişkiye girdi. Bizim evde de ikisi aynı odada yatıyordu." dedi.

EŞOFMANDA ENİŞTENİN SPERMİ BULUNDU

Ç.K.'nın polis tarafından bulunduğu gün üzerinde bulunan eşofman ve kazağının Adli Tıp Kurumu'na yollandığı, gelen raporlarda eniştesi H.D.'ye ait sperm hücresinin eşofmanın üzerine görüldüğü belirtildi.

28 ARALIK 2014'TE TUTUKLANDILAR

Ç.K. ve ablası D.K.'nın ifadeleri üzerine başlatılan soruşturma sonucunda baba M.K., enişte H.D., akrabaları R.Ç. ve E.Ç. ile komşuları A.Ş. sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemede 28 Aralık 2014 tarihinde tutuklandılar.

108 YILDAN 237.5 YILA

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, 5'i tutuklu toplam 8 kişi hakkında iddianame düzenleyerek dava açtı. İddianamede kardeşler Ç.K. ve D.K. mağdur, baba M.K., anne F.K., abi B.K., teyze A.K., enişteleri H.D., annelerinin kuzenleri R.Ç. ve E.Ç. ile komşuları A.Ş. şüpheli olarak yer aldı. Bu kişiler hakkında, "Cebir ve tehdit yoluyla yakın akraba olan çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "Yakın akraba olan çocuğu fuhuşa teşvik etme", "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarından 8 yıldan 52.5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Ç.K.'NIN İFADESİ DURUŞMA SALONU BOŞALTILARAK ALINDI

İddianamenin gönderildiği Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi, geçtiğimiz hafta üçüncü duruşmayı yaptı. İlk duruşmada dinlenen sanıklar, suçlamaları kabul etmediler. Soruşturma aşamasında koruma altına alınan Ç.K., 12 Haziran tarihinde yapılan ikinci duruşmaya pedagog eşliğinde getirildi. Mahkeme, Ç.K.'nın ifadesi alınırken tüm sanıkları ve izleyicileri dışarı çıkardı.

ENİŞTE VE TEYZEDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ç.K., ifadesinde eniştesi H.D. ve teyzesi A.K.'nın kendisini doktora götürmek bahanesiyle evden çıkarıp kendi evlerine götürdüğünü belirterek, "Eniştem H.D., benim içtiğim biranın içine ilaç katmış, ben kendimden geçtim. H.D. beni kullandı, ben de evinden kaçtım. Annem, babam, kardeşim ve diğer sanıkların bana herhangi bir cinsel saldırısı olmamıştır, onlardan şikayetçi değilim. Eniştem H.D. ve teyzem A.K.'dan şikayetçiyim. Teyzem eniştemle yatmam için beni zorladı, bana dayak attı." dedi.

"VERDİĞİM İFADELERİ HATIRLAMIYORUM"

Tüm sanıkları suçlayan soruşturma aşamasındaki ifadesi hatırlatılan mağdur Ç.K., "Ben diğer kişiler hakkında yanlış beyanda bulunmuşum. Bu ifadeleri verdiğimi hatırlamıyorum." dedi.

PEDEGOG İNANDIRICI BULMADI

Ç.K.'nın ifadesi üzerine görüşü sorulan pedagog, "Sanıklar arasında aile bireyleri olduğundan psikolojik baskı altında kalarak ifadesini değiştirdiğini düşünüyorum. Ben kendisiyle görüştüğümde babası ve abisinden şikayetçi olmadığını, onların bir şey yapmadığını söyledi. Ancak bunları söylerken göz temasından kaçınmaktadır. Bu sebeplerle kovuşturma aşamasındaki beyanında samimi olmadığını düşünüyorum." dedi.

ENİŞTE DIŞINDAKİ SANIKLARA TAHLİYE

10 Temmuz tarihinde görülen üçüncü duruşmada H.D.'nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, baba M.K., kuzenleri R.Ç. ve E.Ç. ile komşuları A.Ş.'nin tahliyesine karar verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 14 Yaşındaki Kızın Cinsel İstismar Davasında Kan Donduran İfadeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Doğru-cu: Yuh. Aile komple Sapık. Ulan hadi baba Sapık anne niye müdahale etmedi. Abi teyze kuzen enişte. Hepiniz mi Aklınızı yitirdiniz? Allah kahretsin sizi. 41 1 Yanıtla
  • idam: hemen idam edin bu aşağılıkların hepsini. 33 0 Yanıtla
  • Seren: Sülaleye bak be pislikler 30 0 Yanıtla
  • meltem: Sen kendini kadin sanan anne sanan yaratik sapik ailenin kurucusu allah senide kocanida kahretsin 22 0 Yanıtla
  • Mert: İnsanın imandan çıkışı hayvandan aşağı olurmuş ne kadarda doğruymuş hayvanda nefis var bunlarda yok işte yarabim bizleri şait etme bunlara nasıl yaratık bunlar 20 0 Yanıtla
  • Beco Haliz: İnsan yazacak birşey bulamıyor Allah sizin belanızı versin 17 0 Yanıtla
  • malatya: Kıyamett yaklaşıyoo 14 0 Yanıtla
  • ökkEş: İmansızlık kötü bir hastalık 13 0 Yanıtla
  • ×-Ray21 Diyar: Bütün anne ve babalar çocuklarımızın eğitimi öncelikle ailede başlar onlara sahip çıkalım doğruyu inançlı olmayı öğretelim 13 0 Yanıtla
  • dogubey: Görün iste akp turkiyesi 3 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement