14 Yaşındaki Oğluna İlişki Ayarlayan Babanın İlk Savunması: Şakaydı - Son Dakika
Güncel

14 Yaşındaki Oğluna İlişki Ayarlayan Babanın İlk Savunması: Şakaydı

14 Yaşındaki Oğluna İlişki Ayarlayan Babanın İlk Savunması: Şakaydı

14 yaşındaki oğlu ilk cinsel deneyimini yaşasın diye ilişki ayarlayan iş adamı baba, Anadolu Adalet Sarayı 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşına çıktı.

08.11.2015 07:43  Güncelleme: 07:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 yaşındaki oğlu ilk cinsel deneyimini yaşasın diye arkadaşı Fatma Y. (46) aracılığıyla evine Bahar O.'yu (30) çağırıp ilişkiye girmelerini sağladığı iddiasıyla yargılanan işadamı baba Nurettin K., Anadolu Adalet Sarayı 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşına çıktı.

HAKİM: SEN FABRİKALARI BOŞVER, OLANLARI ANLAT

Aylık gelirinin 200 bin lira olduğunu belirten baba dinlemeye takılan 5 yıl önceki konuşmalarının şaka olduğunu söyleyerek, "İnanamıyorum. Yurt dışında iki fabrikası olan adamım" dedi. Bu sözleri üzerine baba, hakim tarafından, "Sen fabrikaları falan boşver, olanları anlat" diye uyarıldı.

"O KADINLARI TANIMIYORUM"

Sanık baba, yine suçlamaları reddederken, mağdur sıfatıyla ifade veren oğlu B.K. da (19), "O kadınları tanımıyorum" dedi. Duruşma, B.K.'nın annesi ile davanın diğer iki sanığı Fatma Y. ve Bahar O.'nun ifadelerinin alınması için ertelendi.

OĞLUNUN İLK DENEYİMİ İÇİN 500 DOLAR ÖDEMİŞ

İlginç olay, iş adamının Kandilli'deki yalısında 9 Aralık 2011 tarihinde meydana geldi. 48 yaşındaki iş adamı Nurettin K., o dönemde 14 yaşında olan oğlu B.K.'nin ergenliğe girmesi nedeniyle cinsel deneyim yaşaması gerektiğini düşündü.

İddianameye yansıyan bilgilere göre, önce şirketinde menajer olarak çalışan Fatma Y.'yi (46) aradı. Daha önce fuhuşa aracılık etmek suçlamasıyla hakkında soruşturma bulunan F.Y.'de, akaryakıt işiyle uğraşan işadamının bu isteğini kırmayarak, Kanlıca'daki yalıya, o dönem 25 yaşında olan tanıdığı Bahar O.'yu para karşılığında ayarladı. Suç tarihinde Nurettin K.'nın evine misafir rolünde giden Bahar O., 14 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdi.

'İLK DENEYİM' KONUŞMALARI DİNLEMEYE TAKILDI

Başka bir soruşturma kapsamında telefonları polis tarafından dinlenen Nurettin K.'nin, oğluna kadın ayarlama konuşmaları da dinlemeye takıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderiler tapeler incelendi, ifadeler alındı. Nurettin K. ile oğlu B.K. ve Fatma Y. suçlamaları reddederken, Bahar O. ise küçük çocukla babasının isteği üzerine para karşılığı ilişkiye girdiğini itiraf etti. O dönem Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen B.K.'nin ruh sağlığının bozulmadığı yönünde rapor verildi. (Kaynak: Hürriyet)

Son Dakika Güncel 14 Yaşındaki Oğluna İlişki Ayarlayan Babanın İlk Savunması: Şakaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • Rezil: Zihniyete bak,kızı olsa da yapacak mı bu rezilliği 65 8 Yanıtla
  • Küçük emrah.: Ben size baba diyebilirmiyim amca benim hiç babam olmadadıda. 41 7 Yanıtla
  • Gerçekci: Buneya midem bulandı 28 10 Yanıtla
  • adiyaman: umarim kizi yoktur 31 0 Yanıtla
  • Fenerbahçe'm : Babalarımızla aramızda hep mesafe oldu iyi mi oldu yani? Babama şöyle sarılıp babacığım dediğimi hatırlamıyorum hep sert mesafe ,annem diyor sen bebekken sarılırdı öperdi seni hep eeee büyüyünce ne oldu hep yüz bulmasın diye böyle mesafeli valla kusura bakmayın ben çocuklarıma öyle değilim ayaklarını bile öpüyorum baba candır ve çocuğuyla arasında hiç bir mesafe olmamalı baba sadece aileye bakmakla yükümlü olmamalı canı olan çocuğa ömrünün sonuna kadar aynı sevgi ve şefkatle davranmalı 26 3 Yanıtla
  • ahmet haşim: adamı tutuklamak istiyorlarmış zaten aha sana bahane 24 3 Yanıtla
  • aaa: baba ogluna kıyak yapmak istemis 21 4 Yanıtla
  • psiko: nerde bizde böyle baba. 11 14 Yanıtla
  • gokhan: Ne var bunda 11 13 Yanıtla
  • kırtıl : öyle babaya can kurban 13 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement