14 Yıldır Annesini Arıyor - Son Dakika
Güncel

14 Yıldır Annesini Arıyor

14 Yıldır Annesini Arıyor

Bursa’da bir kişi, 14 yıl önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan annesi için adliyeye geldi.

19.02.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir kişi, 14 yıl önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan annesi için adliyeye geldi. Yıllarca aradığı annesini her gün rüyalarında gördüğünü söyleyen adam, "Hala yaşadığına dair içimde bir umut var, ama bütün aramalarımıza rağmen bulamayınca gaiplik davası açtım. Dava sonuçlandı ve annemi nüfus kaydından sildirdim. Eğer hala yaşıyorsa lütfen bizi ara" dedi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Minareliçavuş Mahallesi'nde oturan ve seyyar Milli Piyango bileti satan 61 yaşındaki iki çocuk annesi Bahriye Yılmaz, 26 Aralık 2000 tarihinde yılbaşı biletlerini satmak için evden çıktı. Öğle saatlerinde Beşevler Mahallesi'nde bulunan bir akrabasının evinde yemek yedikten sonra her zaman bilet sattığı Küçük Sanayi Sitesi civarına giden Bahriye Yılmaz, akşam olmasına rağmen evine dönmedi. Çocukları annelerini aramadık yer bırakmadı. Polis ve jandarmanın bütün aramalarına rağmen yaşlı kadının izine rastlanmadı.

14 yıldır annesini aradığını söyleyen 40 yaşındaki Taner Yılmaz, "Annemle birlikte oturuyorduk. Annemin kaybolduğu gün, kahvelere ve işyerlerine beraber giderek bilet satacaktık. Akşama kadar bekledim. Gelmeyince gidebileceği her yeri aradım. Hastaneleri, karakolları haberdar ettim, ama bir netice alamadım. Annemin kaybolduğu gün yılbaşına dört gün vardı. Üzerinde bilet ile nakit para olmak üzere yaklaşık 3 bin 500 lira vardı" dedi.

Yıllar geçmesine rağmen annesinin izine rastlamadıklarını kaydeden Taner Yılmaz, her bulunan kadın cesedinin ardından defalarca DNA örneği verdiğini, ancak bundan da bir netice çıkmadığını söyledi. Annesinin her gece rüyalarına girdiğini anlatan Yılmaz, "Hala yaşadığına dair içimde bir umut var, ancak izine rastlayamadığımız içini gaiplik davası açtım. Beş yıl süren dava sonuçlandı ve annemi nüfustan sildirdim. İnsan annesinin ölüsünü görmeyince öldüğüne inanamıyor. Eğer hala yaşıyorsa bizi arasın. Annemi çok özledim" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 14 Yıldır Annesini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement