14 Yıldır Kayıp Olan Oğlunu Arıyor - Son Dakika
Güncel

14 Yıldır Kayıp Olan Oğlunu Arıyor

14 Yıldır Kayıp Olan Oğlunu Arıyor

Sinop’un Boyabat ilçesinde yaşayan Kirencioğlu ailesi, 14 yıl önce lise 2. sınıf öğrencisiyken “Arkadaşımda kalacağım” diyerek evinden ayrılan oğullarının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

01.07.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'un Boyabat ilçesinde yaşayan Kirencioğlu ailesi, 14 yıl önce lise 2. sınıf öğrencisiyken "Arkadaşımda kalacağım" diyerek evinden ayrılan oğullarının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Sinan Kirencioğlu'nun ailesi ise olaydan sonra birçok yere başvurduklarını fakat oğullarının izine hiçbir yerde rastlayamadıklarını ifade ettiler. Boyabat İlçe Müftülüğü'nde şoför olarak çalışan baba Ahmet Kirencioğlu, kayıp oğlu Sinan Kirencioğlu'na hitaben "Oğlum Sinan, nerede olursan ol, ne halde olursan ol biz her şeye razıyız. Sana asla kızmıyoruz. Dönmek istemiyorsan bile yaşadığını bilelim yeter. Ailen olarak bizler perişan olduk, annen her gece sabahlara kadar senin için gözyaşı döküyor, ağlamaktan göz pınarlarımız kurudu yavrum. Dayanacak dermanımız kalmadı Sinan'ım. Yaşarken ölüp ölüp diriliyoruz. Her kapı çaldığında, her telefon çaldığında senden bir haber geldi diye umutlanıyoruz. Bu üzüntümüze bir son ver artık güzel oğlum" dedi.

Aile, 1983 doğumlu olan evlatlarının bir an önce bulunması için yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istedi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 14 Yıldır Kayıp Olan Oğlunu Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement