140 Ailenin Süt İhtiyacını Gıda Bankası Karşılıyor - Son Dakika
Yerel

140 Ailenin Süt İhtiyacını Gıda Bankası Karşılıyor

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile El Ele Yaşam Derneği işbirliğinde ilçeye hizmet veren Gıda Bankası, Mayıs ayı boyunca belirlenmiş ihtiyaç sahibi 140 ailenin her birine 8 litre süt dağıtıyor.

17.05.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile El Ele Yaşam Derneği işbirliğinde ilçeye hizmet veren Gıda Bankası, Mayıs ayı boyunca belirlenmiş ihtiyaç sahibi 140 ailenin her birine 8 litre süt dağıtıyor. İkiz çocuklu ailelere ise 16 litre süt veriliyor. Sponsorların desteği ile yürütülen süt dağıtımının her ay tekrarlanması planlanıyor ve her ay 2 bin adet sütün dağıtılması öngörülüyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşların dara düşmemesi adına adımlar atan Beylikdüzü Belediyesi, Mayıs ayında hatırı sayılır bir yardıma vesile oluyor. Bir firmanın sponsorluğunda Gıda Bankası'na bağışlanan 1 litrelik paket sütler, 8 paket şeklinde sosyal inceleme sonucu belirlenmiş ihtiyaç sahibi vatandaşlara veriliyor. Gıda Bankası hizmetlerinden faydalanmak isteyenler, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne başvurabilirler.

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ilçede tespiti yapılan vatandaşlar aranarak süt bağışı hususunda bilgilendiriliyor ve paket sütleri teslim almak üzere Gıda Bankası'na davet ediliyor. Tek çocuklu ailelere 1 litrelik 8 paket süt verilirken, ikiz çocuklu ailelere ise 16 paket süt ayrılıyor. Mayıs ayı boyunca Gıda Bankası tarafından 140 aileye süt dağıtımı yapılmış olacak. Belediye ayrıca Beylikdüzü'nün çeşitli mahallelerinden merkeze gelen vatandaşlara evlerine ulaşım için servis imkanı da sunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 140 Ailenin Süt İhtiyacını Gıda Bankası Karşılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement