1461 Trabzon, Deplasmanda Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Yerel

1461 Trabzon, Deplasmanda Galibiyet Peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olan 1461 Trabzon'un kulüp asbaşkanı Nihat Demir, Çarşabma günü deplasmanda oynayacağı Hacettepe maçını kaçanmak istediklerini söyledi.

23.02.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olan 1461 Trabzon'un kulüp asbaşkanı Nihat Demir, Çarşabma günü deplasmanda oynayacağı Hacettepe maçını kaçanmak istediklerini söyledi.

Demir, yaptığı açıklamada, puan ya da puanlar alabilecekleri bir maçı kaybettiklerini dile getirerek, "Rakibimizin hiç pozisyonu yokken çok basit goller yedik. Bu goller sonrasında yakaladığımız mutlak gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik, böyle bir ortamda en azından kaybetmemek adına maçı berabere bitirebilirdik" dedi.

Yeni Malatyaspor maçını bir kaza olarak gördüklerini belirten Demir, mağlubiyetten dolayı morallerinin bozuk olduğunu da ifade etti.

Demir, Yeni Malatyaspor maçı yenilgisini unutarak, Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Hacettepe maçına adapte olduklarını vurgulayarak, "Yeni Malatyaspor maçı artık geride kaldı ve deplasmanda Hacettepe ile oynayacağımız maçı kazanarak, puan kaybını telafi edeceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1461 Trabzon, Deplasmanda Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement