1461 Trabzon Üzüntülü - Son Dakika
Spor

1461 Trabzon Üzüntülü

1461 Trabzon Üzüntülü

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Kayseri Erciyes maçını unutarak Altınordu maçına hazırlandıklarını söyledi.

24.08.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Kayseri Erciyes maçını unutarak Altınordu maçına hazırlandıklarını söyledi.

PTT 1. Lig'in 2. haftasında Avni Aker Stadı'nda Kayseri Erciyesspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'da teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, çok rahat kazanabilecekleri maçtan 1 puanla ayrıldıklarını belirterek, "Özellikle ikinci yarı bulduğumuz net pozisyonları gole çevirebilseydik, biz hedeflediğimiz yolda çok daha iyi yerlere gelebilirdik. Pas bağlantısını iyi kurduğunuz zaman çok rahat defansın arkasına sarkıyoruz. Kayseri Erciyesspor karşısında İkinci yarı bunu yaptık ve çok rahat pozisyonlar bulduk. Maçın bizim için artı yönlerinden biri de iki genç takımın mücadelesinde 90 dakika sonunda hala zorlayan, isteyen, temposunu rakibe kabul ettiren bir takım olmamızdı. Bu bizim için çok sevindirici" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor maçını unutup deplasmanda oynayacakları Altınordu maçına hazırlanacaklarını dile getiren Zıvalıoğlu, "Altınordu maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başlayacağız. Çok güçlü ve genç bir takıma karşı oynayacağız. Bu nedenle iyi konsantre ve akıllı olup, oradan da istediğimiz sonucu alıp Trabzon'a dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 1461 Trabzon Üzüntülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement