Vekil Seçilirse Maaşına Dokunmayacak, Burs Gibi Öğrencilere Dağıtacak - Son Dakika
Güncel

Vekil Seçilirse Maaşına Dokunmayacak, Burs Gibi Öğrencilere Dağıtacak

Vekil Seçilirse Maaşına Dokunmayacak, Burs Gibi Öğrencilere Dağıtacak

Muş'ta Ak Parti'den milletvekilli aday adayı olan müteahhit Fatih Cengiz, milletvekili seçilmesi halinde maaşına el sürmeyecek ve maaşını öğrencilere burs olarak verecek.

02.03.2015 12:31  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'ndan istifa ederek, Ak Parti'den milletvekilli aday adayı olan müteahhit Fatih Cengiz, Muşlu üniversite öğrencilerine burs veriyor. Muş'un vergi rekortmenlerinden Cengiz, milletvekili seçilmesi halinde maaşına el sürmeyeceğini ve bunu da öğrencilere burs olarak vereceğine söyledi.

ÖĞRENCİLERE DESTEK BURSU SAĞLIYOR

Evli ve 4 çocuk babası 44 yaşındaki Fatih Cengiz, gençlerin yüksek öğrenim görmesi için destek verdiğini belirtti. 2013 yılının Haziran ayından beri Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten ve milletvekili seçimleri ile birlikte istifa eden Cengiz, 4 yıllık fakültelerde okuyanlara 100, 2 yıllık yüksekokullarda okuyanlara ise geçen Ocak ayından itibaren 50 lira burs verdiğini ifade etti.

"VEKİL SEÇİLİRSEM MAAŞIMA EL SÜRMEYECEĞİM, ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK DAĞITACAĞIM"

Vergi rekortmeni Cengiz, "Ticaret ve Sanayi Odası'nda göreve başladığımda Muş'ta en az bin öğrenciye burs vereceğimizi söylemiştim. 2 bin 44 başvuru oldu. Muş kütüğüne kayıtlı olan 1700 kişiyi seçtik. Bunlardan 1470'i evraklarını tamamladı. Bugüne kadar 324 bin lira ödeme yaptık. Amacım Muş'taki eğitim seviyesini yükseltmek. Gençlerin okumasına bir nebzede olsa katkımız olsun istedik. Milletvekili seçilip meclise girersem görevim süresince maaşıma hiç dokunmayıp, bu parayı da Muş Lalesi Güzelleştirme Derneği adına öğrencilere burs olarak dağıtacağız." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vekil Seçilirse Maaşına Dokunmayacak, Burs Gibi Öğrencilere Dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kral muşlu: adam hizmeti seven adam vekil adaylarından adam gibi dam allah yolunu açık etsin sayın vekilim 4 12 Yanıtla

Advertisement