149 Aydır Devam Eden Etkinlik - Son Dakika
Yerel

149 Aydır Devam Eden Etkinlik

149 Aydır Devam Eden Etkinlik

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 149. mevlit okutuldu.

28.05.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 149. mevlit okutuldu.

Şube binasında yapılan mevlide Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Gazi Necati Yılmaz, polis emeklileri, şehit aileleri ve yakınları ile gaziler katıldı.

Mevlit öncesi konuşan EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, "EMŞAV olarak bugün 149. mevlidimizi okutuyoruz. 149 aydır bu etkinliğimiz devam etmektedir. Bugün ayrıca Doğu ve Güneydoğu'da kahramanca savaş içerisinde olan kardeşlerimize de buradan şehit ailelerimiz ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Gazi Necati Yılmaz ile birlikte malzeme göndermeyi düşünüyoruz. Şehit ailelerimizin katkısıyla Doğu ve Güneydoğu'daki operasyon bölgesindeki asker ve polislerimize ihtiyaçları olan malzemeleri alıp önümüzdeki günlerde göndereceğiz. Biz terörü bir kez daha nefret ve lanetle kınıyoruz. Devletimize inanıyor ve yapılan bütün operasyonların arkasında olduğumuzu belirtiyoruz" dedi.

EMŞAV bu ay ki mevlidi Mayıs ayında şehit olan Polis Memurları Hakan Kara, Mehmet Sandıkçı, Dursun Sutay, Turgay Yılmaz, Recep Şahin ve Ersan Gürpınar için okuttu. Mevlitte şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Mevlide katılan şehit yakınlarının duygulandıkları gözlendi.

Okunan mevlidin ardından katılanlara ikramlar yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 149 Aydır Devam Eden Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement