15 Engelliye "Ağ Sistemleri" Eğitimi - Son Dakika
Yerel

15 Engelliye "Ağ Sistemleri" Eğitimi

Adana Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastaları Koruma ve Dayanışma Derneği’nin (ATODER), İşkur ile imzaladığı protokol kapsamında 15 engelliye ’Ağ Sistemleri’ eğitimi verilecek.

09.02.2015 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastaları Koruma ve Dayanışma Derneği'nin (ATODER), İşkur ile imzaladığı protokol kapsamında 15 engelliye 'Ağ Sistemleri' eğitimi verilecek.

ATODER ve Talasemi Federasyonu Başkanı Ali Kılıç, yaptığı açıklamada, 15 engelliye 2 ay 'Ağ Sistemleri' eğitimi verileceğini, günlük ücret ve İşkur tarafından sağlık sigortası masraflarının sağlanacağını söyledi.

Engelliler yararına yapılan projede imzalanan protokol sayesinde engelli bireylere istihdamda öncelik sağlamanın sevincini yaşadıklarını söyleyen Kılıç, "Başta İşkur İl Müdürü Haşim Meydan olmak üzere engelli kardeşlerimize iş imkanı sağlayan projenin hazırlanmasında emeği geçen tüm İşkur personeline, İl İstihdam Kurulu ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu üyesi Hasan Çalıkuşu'na ve eğitmenimiz Ahmet Fatih Arıkan'a ayrıca teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Engelliye 'Ağ Sistemleri' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement