15 Temmuz'da Doğan Tv Center ve Hürriyet Binasında Yaşananlar - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz'da Doğan Tv Center ve Hürriyet Binasında Yaşananlar

15 Temmuz\'da Doğan Tv Center ve Hürriyet Binasında Yaşananlar

15 TEMMUZ'DA DOĞAN TV CENTER VE HÜRRİYET BİNASINDA YAŞANANLAR (ek görüntü)Zırhlı polis aracı, Hürriyet binasına "teslim olun" anonsları ile ilerlerdi, bir kaç dakika sonra silah sesleri yükseldi.

19.07.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 TEMMUZ'DA DOĞAN TV CENTER VE HÜRRİYET BİNASINDA YAŞANANLAR (ek görüntü)

Zırhlı polis aracı, Hürriyet binasına "teslim olun" anonsları ile ilerlerdi, bir kaç dakika sonra silah sesleri yükseldi.

Darbecilerin Whatshap konuşmalarında da geçen ve içinde 17 asker bulunduğu belirtilen ikinci helikopter, DTC ve Hürriyet binasına yaklaştı . Bu sırada silah sesleri yoğunlaştı.

Helikopterin uzaklaşmasının ardından zırhlı araçtan askerlere tekrar "teslim ol" çağrısı yapıldı. Polisler daha sonra, askerlerden birinin bulunduğu Hürriyet -1 katına gaz bombası attı.

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU - İSTANBUL DHA

15 Temmuz gecesi darbeci askerlerin bastığı noktalardan Doğan TV Center ile Hürriyet binasında yaşananların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde zırhlı polis aracının Hürriyet binasındaki askerlere doğru otoparktan ilerlediği görülüyor. Zırhlı polis aracından önce "teslim ol" çağrısı yapılıyor, bir kaç dakika sonra ise silah sesleri yükseliyor. Bir süre sonra ise darbecilerin Whatshap konuşmalarında da geçen ve içinde 17 asker bulunduğu belirtilen helikopter, DTC ve Hürriyet binasına yaklaşıyor. Bu sırada silah sesleri yoğunlaşıyor. Hemen ardından askeri helikopter uzaklaşıyor. Helikopterin uzaklaşmasının ardından zırhlı araçtan askerlere tekrar "teslim ol" çağrısı yapılıyor. Polisler daha sonra, askerlerden birinin bulunduğu Hürriyet -1 katına gaz bombası atıyor. Bir süre sonra da askerler yakalanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz'da Doğan Tv Center ve Hürriyet Binasında Yaşananlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement