15 Temmuz Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Darbe Girişimi

15 Temmuz Darbe Girişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, FETÖ örgütünün siyasi bağının biran önce ortaya çıkartılması gerektiğini belirtti.

27.09.2016 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, FETÖ örgütünün siyasi bağının biran önce ortaya çıkartılması gerektiğini belirtti.

Aydın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 15 Temmuz kalkışması sonrası tutuklamalar ve açığa alınmalarla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bu süreçte, kurunun yanında yaşı da yaktırmamaya, sapla samanı ayırmaya çalıştıklarını belirterek, "Ancak, neticede iktidar biz değiliz, biz haksız yere mağdur edilenlerin mağduriyetlerinin giderilmesi için çaba gösteriyoruz." diye konuştu.

Yenikapı ruhunun devamından yana olduklarını ifade eden Aydın, bunun devam etmesi için Gümüşhane'de yapılacak hizmetlerin, atamaların, işe alımların adil olması gerektiğini kaydetti.

Aydın ülkenin sıkıntılı bir süreç yaşadığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanının söylediği gibi 'at izi it izine' karıştığı bir dönemden geçiyoruz. Ülke halen sıkıntıyı atlatmış değildir. Kendi meclisini bombalayan, askere, polise, kurşun sıkan FETÖ'nün PKK ile farkı yoktur. Bunlar birlikte hareket edeceklerdir. Bunlara bu vatanı bölmek isteyen dış güçlerde destek olacaktır. Hala bu FETÖ örgütünün siyasi bağı ortaya çıkmamıştır. Bu çok önemlidir, çünkü kahpe içeride olunca kapı kilit tutmazmış."

Aydın, ceza ve tutukevlerinin çok iyi ve yakından takip edilmesi gerektiğini belirterek, "Ceza evlerinde yeni bir örgüt yapılanmasına alt yapı oluşturulması cüretine müsaade edilmemeli." dedi.

Fırat Kalkanı Operasyonunun çok doğru ve yerinde olduğunu aktaran Aydın, şu bilgileri aktardı:

"Kısa bir süre önce bir sürü vatan haininin temizlendiği ve itibarı yok edilmeye çalışılan Türk ordusunun var olduğunu ve dünyanın en güçlü ordusu olduğunu dosta düşmana bir daha göstermiş olduk. En kısa zamanda Cerablus, Mengüç ve Elbab üçgenini kurup sıraya Musul koyulmalıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement