15 Temmuz Dayanışma Kampanyası - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ve yaralananlara yönelik başlatılan kampanyaya, AK Parti il ve ilçe başkanlıkları destek verdi.

29.07.2016 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ve yaralananlara yönelik başlatılan kampanyaya, AK Parti il ve ilçe başkanlıkları destek verdi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla başlatılan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüteceği "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek için Kazım Özalp Caddesi Ziraat Bankası Şubesi'nde bağış etkinliği düzenlendi.

"Şehit ve Gazilerimizin Emanetlerine Sahip Çıkmak için Destek Ol Antalya" sloganıyla düzenlenen destek kampanyasına katılan AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, İl Başkanı Rıza Sümer ve çok sayıda partili, bağış yaptı. Banka şubesinde yoğunluk oluşturan partililer, makbuz karşılığında yaptıkları bağışla FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olanların yakınlarına ve gazilere destek olmaya çalıştı.

Milletvekili Köse, gazetecilere yaptığı açıklamada,15 Temmuz'un çok karanlık bir gece olduğunu, FETÖ'nün asker üniformalı teröristlerinin millete darbe yapmaya kalkıştığını dile getirdi. Türk milletinin dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş şekilde darbeye karşı durduğunun altını çizen Köse, "Tankların altına yattı, göğsünü kurşunlara siper etti. Çok önemli bir dayanışma örneğini gösterdi. Biz de bu dayanışmanın bir neticesi olarak şehitlerimiz ve gazilerimiz için bir kampanya başlattık." dedi.

İl Başkanı Sümer de kalkışmanın asıl hedefinin AK Parti iktidarı olduğunu, başlatılan kampanyaya destek için start verdiklerini anlattı. FETÖ'nün asker üniforması içerisindeki teröristlerine karşı Antalyalılar olarak kurşunlara siper olamadıklarını ancak yaptıkları bağışlarla onların acılarını bir nebze de olsa sarmaya çalıştıklarını vurgulayan Sümer, "Bağış kampanyasını tüm parti teşkilatı olarak devam ettireceğiz." dedi.

"Yoğun ilgi var"

Ziraat Bankası Antalya Bölge Başkanı Fatih Şahan ise Antalya, Isparta ve Burdur illerinde şubeleriyle hizmet etiklerini belirtti.

Söz konusu kampanyaya katılımın yoğun olduğunun altını çizen Şahan, "Kampanyaya Isparta'da, Burdur'da, Antalya'da ve ilçelerinde çok yoğun bir ilgi var. Gazipaşa'dan Kınık'a kadar bütün şubelerde yoğunluk var. Tüm şubelerimizde gerekli tedbirleri aldık, hizmet vermeye devam ediyoruz." diye konuştu.

Kumluca'da kampanyaya destek

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer ile beraberindekiler de banka şubesine gelerek, kampanyaya destek verdi.

Uslu, ülke ve millet olarak zor bir zamandan geçtiklerini, bu zor süreçte herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

İlçe Başkanı Yavuzer de demokrasiyi, bedeli ödemeye değer büyük bir nimet olarak gördüklerini ve bu uğurda canlarını, kanlarını veren insanlara şükran ve minnet duyduklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement