15 Temmuz Demokrasi Kupası" - Son Dakika
Spor

15 Temmuz Demokrasi Kupası"

Lapseki'ye bağlı Umurbey Belediyesi tarafından düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Kupasında" şampiyon Lapseki Kaymakamlığı oldu.

03.12.2016 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki'ye bağlı Umurbey Belediyesi tarafından düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Kupasında" şampiyon Lapseki Kaymakamlığı oldu.

Bu yıl ilki düzenlenen karşılaşmalarda, Lapseki Belediyesi, Çardak Belediyesi ve Lapseki kaymakamlığında çalışanların katıldığı kupa mücadelesi çekişmeli geçti.

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Lapseki Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz'ın da izlediği Çardak Belediyesi ile Lapseki Kaymakamlığı arasında oynanan final karşılaşmasında maçı Lapseki Kaymakamlığı 4-2 kazandı.

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçlara katılan tüm takımlara teşekkür ett.

15 Temmuz şehit ve gazilerini anmak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Yavaş, "Bunu hem Lapseki'mize hem de Çardak beldemize böylelikle yaymış olduk. Böyle bir organizasyonla 15 Temmuz şehitlerimizi unutmadığımızı ve her yıl düzenli olarak yaparak geleneksel hale getireceğimizi söylemek isterim. Bugün Umurbey'e gelen değerli protokolümüze, tüm belediye ve kaymakamlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 15 Temmuz Demokrasi Kupası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement