15 Temmuz Şehitleri İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Şehitleri İçin Yardım Kampanyası

Başbakan Binali Yıldırım’ın imzasıyla yayımlanan Başbakanlık Genelgesi’ne göre, 15 Temmuz askeri darbe girişimi nedeniyle şehit düşenlerin aileleri ve yaralılar için düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşlar telefon operatörleri vasıtasıyla yardım yapabilecek.

25.07.2016 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım'ın imzasıyla yayımlanan Başbakanlık Genelgesi'ne göre, 15 Temmuz askeri darbe girişimi nedeniyle şehit düşenlerin aileleri ve yaralılar için düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşlar telefon operatörleri vasıtasıyla yardım yapabilecek.

Başbakan Binali Yıldırım'ın imzasıyla yayımlanan Başbakanlık Genelgesi'ne göre, 15 Temmuz askeri darbe girişimi nedeniyle şehit düşenlerin aileleri ve yaralılar için düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşlar telefon operatörleri vasıtasıyla yardım yapabilecek. Genelgede yer alan ifade şöyle:

"Gerçek ve tüzel kişiler bu hesaplara doğrudan bağış yapabilecekleri gibi, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom (Avea) GSM operatörlerinin '1507' kısa mesaj numarasına '15 Temmuz' yazıp göndererek 5 (beş) TL karşılığı bağışta bulunabileceklerdir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Şehitleri İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika


Advertisement