15 Temmuz'un Nöbetçisi, 16 Nisan'ın Evetçisiyiz" Programı - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz'un Nöbetçisi, 16 Nisan'ın Evetçisiyiz" Programı

15 Temmuz\'un Nöbetçisi, 16 Nisan\'ın Evetçisiyiz" Programı

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin, "Sahte kahramanların hükümranlığına son vermek, bu ülkenin gerçek yiğitlerinin, Anadolu insanının iktidarının pekişmesi için 'Evet' diyoruz.

25.02.2017 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin, "Sahte kahramanların hükümranlığına son vermek, bu ülkenin gerçek yiğitlerinin, Anadolu insanının iktidarının pekişmesi için 'Evet' diyoruz." ifadesini kullandı.

Esen, Hatay Kültür Merkezi'nde düzenlenen " 15 Temmuz'un Nöbetçisi, 16 Nisan'ın Evetçisiyiz" programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin egemen güçlerin hedefinde olduğunu söyledi.

Türkiye'nin diz çökmeyeceğini belirten Esen, şu ifadeleri kullandı:

"Dün diz çökmedik, bugün diz çökmüyoruz, Allah'ın izniyle yarın da diz çökmeyeceğiz, bunu herkes bilsin. Yeni bir dünya kuruluyor. Gecemizi gündüzümüze ekleyip adil bir dünyanın işaret fişeğini dünyanın dört bir tarafına fırlatıyoruz ama vesayet, vesayetle prangasını daha da sağlamlaştırmak istiyor. Şimdi bakmayın siz onların ve iş birlikçilerinin suskun olduğuna, vesayetçilerin derdi belli. Vesayetçiler, eski iktidarda oldukları günlerin tekrar geri gelmesi için çaba sarf ediyorlar."

Vesayet sisteminin çok sinsi olduğuna işaret eden Esen, bazılarının algı oyunlarıyla milleti yönlendirmeye çalıştığını, suskunluğu ise silah olarak kullandıklarını ileri sürdü.

Esen "Hayır" diyenlerin neye "Hayır" dediklerini bilmediğini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"81 ilde 'Evet' kampanyalarını başlattık. Gerçekleri konuşuyoruz, kimse kimseyi kandıramaz. Geçmişte 'Kahrolsun emperyalizm' diyerek egemen güçlerin yani emperyalistlere hizmet ettiklerini hepimiz artık öğrendik. Bunları biliyoruz, artık gizleyemezler. Artık bilinenler aşikar olacak ve bunların sahte kahraman olduklarını da hepimiz öğrendik. Sahte kahramanların hükümranlığına son vermek, bu ülkenin gerçek yiğitlerinin, Anadolu insanının iktidarının pekişmesi için 'Evet' diyoruz."

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan da halk oylamasına önemine değinerek, "Biz şimdiye kadar ülkeyi özgürleştirecek çalışmalara destek verdiysek bugün de referanduma sunulan anayasa değişikliğine aynı kararlılıkla destek olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz'un Nöbetçisi, 16 Nisan'ın Evetçisiyiz' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement