15 Yaşındaki Kız, İntihara Kalkışınca Tecavüze Uğradığı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

15 Yaşındaki Kız, İntihara Kalkışınca Tecavüze Uğradığı Ortaya Çıktı

15 Yaşındaki Kız, İntihara Kalkışınca Tecavüze Uğradığı Ortaya Çıktı

Tekirdağ'da intihara kalkışan 15 yaşındaki Z.A.'nın tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Kız kardeşi 13 yaşındaki E.A.'nın da tecavüze uğradığını söyleyince 2 kişi tutuklandı.

20.03.2015 12:53  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde ilaç içerek intihara kalkışan 15 yaşındaki Z.A.'nın tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Kız kardeşi 13 yaşındaki E.A.'nın kendisinin de tecavüze uğradığını söyleyince gözaltına alınan 3 şüphelilerden 2'si tutuklandı. Hem Z.A., hem de kardeşi E.A., devletin koruması altına alındı.

İNTİHARA KALKIŞINCA KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Şarköy'de bedensel engelli anne ve babanın üç çocuğundan lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Z.A., geçen çarşamba günü çok sayıda ilaç içerek intihara kalkıştı. Baygın halde bulunup hastaneye kaldırılan Z.A.'nın midesi yıkanırken, doktorların ihbarı üzerine gelen polis ifadesini aldı. Z.A., kendisine G.T.A. ve Ü.T.'nin tecavüz ettiğini söyleyerek şikayette bulundu. Polisin araştırması sürerken, ifadesi alınan Z.A.'nın kız kardeşi ortaokul üçüncü sınıf öğrencisi 13 yaşındaki E.A. da tecavüze uğradığını anlattı ve tecavüz eden kişinin E.S. olduğunu söyledi.

"SEVİŞTİK AMA..."

Şarköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında küçük kızların ifadeleri sonrasında 42 yaşındaki Ü.T., 27 yaşındaki G.T.A. ve 42 yaşındaki E.S. gözaltına alındı. Şüphelilerden üzerinde 10 prezervatif bulunan Ü.T., iddialarını kabul etmedi.

Z.A.'nın komşusu olduğunu ve yaşı küçük olduğu için cinsel ilişkiye girmediğini anlatan Ü.T., "Seviştik ama yaşı küçük olduğundan cinsel ilişkiye girmedik. Üzerimden çıkan prezervatifleri de ilişkiye girdiğim kadınlardan hastalık kapmamak için taşıyorum" dedi.

"SABAHLARI EVİME GELİYORDU VE..."

Diğer şüpheli G.T.A. ise Z.A. ile 2012 yılında ile tanıştığını söyleyerek, "Z.A. sabahları okula gitmeden önce yarım saatliğine evime geliyordu. Okul giriş zili çalana kadar yatak odamda kalırdı. Sevişiyorduk ama cinsel ilişkiye girmedik. Bana cinsel ilişkiye girmek için mesajlar atıyordu. Ben kabul etmedim ve ayrıldık. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Z.A.'nın kız kardeşi 13 yaşındaki E.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen şüpheli E.S. de aynı yaşta kızı olduğunu ve tecavüz iddialarının tamamen yalan olduğunu söyleyerek, "E.A. bana neden böyle bir iftira attı anlamış değilim. Şaşırdım, suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

3 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ü.T. ve G.T.A., 15 yaşındaki Z.A.'ya cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu. E.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen E.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kız kardeşler Z.A. ve E.A., devlet korumasına alınırken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Yaşındaki Kız, İntihara Kalkışınca Tecavüze Uğradığı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • @ATABATAK: KEMALİST ZİHNİYET SAYESİNDE DİNDEN, İMANDAN, AHLAKTAN KOPUKLUK VE SAPIKLIK DİZ BOYU. MİLLET HOCALARA ÇAMUR ATMAKTAN KEMALİN HEYKELLERİNİ DİKMEKTEN BU SAPIKLIKLARI DEFETMEYE VAKİT BULAMADI YILLARCA 37 33 Yanıtla
  • kahrolsun cehape: Eee ne bekliyordunuz sıraların üstünde bale yapilsin kuran okunmasın ezandan rahatsız oluyoruz diyen cehape zihniyetinin sonuçları bunlar 20 18 Yanıtla
  • metin1: Kizlar da da suc vardir belki 1 29 Yanıtla
  • sapık ziniyete ölüm: 9 yaşında kız çocuğuyla evlenilir diyen din ülemalarını serbest bırakan adalet olduğu müddetce bunlar çok normal 12 16 Yanıtla
  • ANNE: YAZIK YA ONLAR ÇOCUK DAHA YÜZLERİNE GÜLEN İLGİLENEN BABA YADA AĞABEY DEDİĞİ KİŞİLER TARAFINDAN İSTİSMAR GEBERİRLER İNŞALLAH EN KÖTÜ ŞEKİLDE 26 1 Yanıtla
  • zeynep: Evet tecavüze uğramak hoşuna gittiği için intahara kalkısmıs ot beyinliler 13 15 yaşında kızların 40 yaşında ki adamlarla işi ne onlar ancak kendi sınıfında ki çocukları begenip hayaller kurarlar o küçücük kızlara kaşar diyen kaşınmış diyen sütü bozuklar inşallah böyle bir aciyla imtihan olmazsınız. 26 1 Yanıtla
  • a: Millet ozgecanin katili mhp li 3 23 Yanıtla
  • Je suis charlie: Ya kardeslerim, benim bildigim tecavuz ya taniyor yada tanimaz hic bir duygusal bag bulunmiyan kisilerin cinsel saldirisidir. Bu kiz adamin evinde cikmiyor, sevisiyor, her turlu pisligi yapiyor, tecavuz modasinda bende unlu olayim diye intihara kalkisiyor. Buyrun cenaze namazina, onde sen buyur hakim amca, elini vicdanina koy kararini ver. 2 22 Yanıtla
  • Laura: Babası yaşînda çok ayıp 22 2 Yanıtla
  • adalet: Kiz istadi diye 42 yasindaki erkek 13 yasindaki cocuga bakamaz bu dupeduz sapikliktir 21 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement