15 Yaşındaki Nursena'ya Bayram Hediyesi - Son Dakika
Yerel

15 Yaşındaki Nursena'ya Bayram Hediyesi

15 Yaşındaki Nursena\'ya Bayram Hediyesi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan doğuştan engelli olan 15 yaşındaki Nursena, bayram hediyesini aldı.

14.07.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan doğuştan engelli olan 15 yaşındaki Nursena, bayram hediyesini aldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi bünyesinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en aktif şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirten Süheyla Usta, Nurtaç Kuş ve Rekşan Mutlu, kendi aralarında topladıkları paralarla satın aldıkları yeni akülü tekerlekli sandalyeyi Nuran-Recep Kuru çiftinin kızları Nursena Kuru'ya hediye etti.

Süheyla Usta, Nurtaç Kuş ve Rekşan Mutlu'ya, 'Muhteşem üçlü' diye hitap ettiğini söyleyen TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Bu üç güzel insanın yardımları sayesinde kızımız Nursena, sosyal hayata daha sıkı tutunacaktır. Benim bu gibi yardımların devam edeceğinden şüphem yok. Çünkü muhteşem üçlümüz çok iyi çalışıyor. Biz sadece kendilerine vesile oluyoruz. Kendilerine dernek ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Çetinkaya, "Makbuz karşılığında isteyen vatandaşlarımız fitre ve zekatlarını derneğimize verebilir. Ayrıca ihtiyaç sahibi engellilerimize erzak yardımı yapmak isteyen hayırseverlerimize de dernek olarak her türlü yardımda bulunmaya hazırız" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Yaşındaki Nursena'ya Bayram Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement