15 Yıllık Yol Sorunu Büyükşehir'le Çözüldü - Son Dakika
Güncel

15 Yıllık Yol Sorunu Büyükşehir'le Çözüldü

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kula Kenger Mahallesi'nde 15 yıldır sorun olan sulama göleti çevresindeki yolun açılmasını sağladı.

24.06.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yol çilesi çeken Kenger Mahallesi sakinleri de Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kula Kenger mahallesinde bulunan Kenger Göleti üzerinde yer alan ve tarlalara gidiş geliş için kullanılan yolun açılmasını sağladı. 6360 sayılı yasa kapsamında mülkiyeti Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Kula Kenger Göleti üzerinde yer alan gölet çevresindeki yolun 15 yıldır İl Özel İdaresi tarafından yapılmadığını belirten mahalle sakinleri, tarlalara gidiş geliş açısından büyük zorluk çektiklerini ve Büyükşehir Belediyesi sayesinde açılan yolun kendilerine büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Kenger mahallesi ziyaretinde, mahallelinin büyük sorunlarından biri olan gölet çevresindeki yolun açılması çalışmalarına hemen başladıklarını belirtti. Okkalı,"Mahalle sakinleri sulama göleti etrafındaki tarlalara gidiş geliş açısından büyük zorluk yaşadıklarını belirttiler. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak hızlı bir şekilde sorunun tespitini yaptık ve çalışmalara başladık. Amacımız bu 15 yıllık yol sorununu çözmek ve mahalle sakinlerinin tarlalarına daha kolay ve rahatlıkla ulaşmalarını sağlamaktır" diye konuştu. Mahalle muhtarı Günay Yılmaz ise, yapılan yol çalışması ve Kenger Mahallesi'nin sorunlarını dinleyen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı'ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 15 Yıllık Yol Sorunu Büyükşehir'le Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement