159 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

159 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

159 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Muğla Belediyesi tarafından 2008 yılında açılışı yapılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi 2013 yılı içinde birçok ulusal ve yerel etkinliğe ev sahipliği yaptı.

31.12.2013 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Belediyesi tarafından 2008 yılında açılışı yapılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi 2013 yılı içinde birçok ulusal ve yerel etkinliğe ev sahipliği yaptı. Sinema, tiyatro, konser, opera, bale, konferans ve sergi salonları ile dikkat çeken Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi yılın yarısını etkinlik ile geçirdi.

2008 yılında dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından hizmete açılan Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi 9 milyon 400 bin TL'ye maloldu. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı salonların yanı sıra, sergi salonları ile de dikkat çeken merkez, sadece Muğla merkez değil, yakın ilçe ve beldelere de hizmet veriyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nin aynı anda çok değişik etkinliklere ev sahipliği yapacak şekilde projelendirildiğini belirten Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Açılışından bu yana birçok etkinliğe burada ev sahipliği yaptık. Son olarak Türkiye'de ilk defa gerçekleştirdiğimiz Zurna Festivali'ne ev sahipliği yaptı. İki gün boyunca salon vatandaşlarımız tarafından tıklım tıklım dolduruldu. Tesisi yaparken sadece Muğla merkez ilçemize hizmet versin diye yapmadık. Yakın ilçelerimiz ve beldelerimiz de bu tesisten yararlanıyor. Kültür ve sosyal etkinliklerin yanında okullarımızın birçok etkinliğine ev sahipliği yaptık. Kültür Merkezi ile yöre ve ülke kültürüne destek verirken, sanat kimliğimizi de yükselteceğiz" dedi.

Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde yıl içinde 17 tiyatro, 31 sergi, 22 okul etkinliği. 47 konferans, 2 seminer, 4 panel ve daha birçok etkinlik 2013 yılı içinde gerçekleştirildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 159 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement