16 Gündür Haber Alınamayan Altınay Bulundu - Son Dakika
Yerel

16 Gündür Haber Alınamayan Altınay Bulundu

16 Gündür Haber Alınamayan Altınay Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ahlat İlçe Başkanı Rafet Subaşı’nın 16 gündür haber alınamayan 17 yaşındaki oğlu Altınay Subaşı’dan mutlu haber geldi.

19.06.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ahlat İlçe Başkanı Rafet Subaşı'nın 16 gündür haber alınamayan 17 yaşındaki oğlu Altınay Subaşı'dan mutlu haber geldi.

Dün gece Van'da bulunan Altınay Subaşı ailesine büyük bir sevinç yaşattı. Ailece çok mutlu olduklarını belirten baba Rafet Subaşı yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dün gece saat 12'de bir haber geldi. Zaten gelen telefonları bir ümitle bekliyorduk. Gelen telefon bizi sevince boğdu. Bizi telefonla arayan ve Van'da otobüs firması çalışanı olduğunu bildiren şahıs oğlum Altınay'ın yanında olduğunu söyledi. Ben kendisini telefona istedim. Ancak Altınay telefona gelmedi. Israrım üzerine telefonla görüştük ve Altınay olduğunu anlayınca hemen gece yarısı annesi ile birlikte Van'a gittik. Van'dan çocuğumuzu alıp geldik" dedi.

Çocuğuna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Subaşı, "Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Ben gece gündüz demeden kendisini arıyordum. Böylesine bir durumu Allah kimseye yaşatmasın. Şu anki ağlamam üzüntüden değil. Sevincimden ağlıyorum. Bu süreçte bize yardımcı olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu

16 günden beri Van'da yaşadığını ve camilerde uyuduğunu söyleyen Altınay Subaşı ise bir öfke sonucu evi terk ettiğini belirterek: "Eve döndüğüm için mutluyum. Aileme kavuştum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 16 Gündür Haber Alınamayan Altınay Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement