16 Yaşındaki Genç Son Nefesini Halı Sahada Verdi - Son Dakika
Spor

16 Yaşındaki Genç Son Nefesini Halı Sahada Verdi

BALIKESİR'deki Rahmi Kula Anadolu Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Tuğra Yarbaoğlu, halı sahada futbol oynarken, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

07.11.2014 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün saat 21.50 sıralarında okul bahçesindeki halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynayan Tuğra Yarbaoğlu, maçın sonlarına doğru bir anda yere yığılıp kaldı. Maçı izleyen bir doktor hemen müdahale edip, kalbi duran Yarbaoğlu'na kalp masajı yaptı. Ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tuğra, doktorların 1.5 saat süren müdahalesine rağmen yaşama döndürülemedi.

Sabah okula gelen arkadaşları Tuğra'nın ölüm haberini alıp, büyük üzüntü yaşadı. Okul tatil edilirken, öğrenciler, ikisi de muhasebeci olan Meliha- Murat Yarbaoğlu çiftinin Mekik Sokak'taki evine akın edip, üzüntülerini paylaştı. Birçok öğrenci gözyaşlarını tutamadı.

Fenerbahçe formasıyla uğurlandı

Balıkesir'de, halı sahada maç yaparken kalp krizinden yaşamını kaybeden 16 yaşındaki lise öğrencisi Tuğra Yarbaoğlu son yolculuğuna Fenerbahçe forması ile uğurlandı. Tuğra Yarbaoğlu'nun Zağnospaşa Camisi'ndeki cenaze törenine Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Balıkesir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Metin Yalçın, Rahmi Kula Anadolu Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yarbaoğlu'nun tabutuna Fenerbahçe forması serilirken, anne Meliha ve baba Murat Yarbaoğlu gözyaşları içinde başsağlığı dileklerini kabul etti. Yarbaoğlu, öğlen kılınan namaz ve edilen duaların ardından Çınarlıdere Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

16 Yaşındaki Genç Son Nefesini Halı Sahada Verdi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor 16 Yaşındaki Genç Son Nefesini Halı Sahada Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement