İntihar Eden İmam Hatip Öğrencisi Gülden, Babasına Not Bırakmış - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden İmam Hatip Öğrencisi Gülden, Babasına Not Bırakmış

İntihar Eden İmam Hatip Öğrencisi Gülden, Babasına Not Bırakmış

Sivas'ta babasının sözüne üzülüp intihara kalkışan lise öğrencisi Gülden, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Gülden, ölmeden önce babasına not da bırakmış.

16.04.2015 13:21  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Kangal ilçesinde, babasının "Artık seni okula göndermeyeceğim" demesi üzerine bunalıma girip tabancayı başına ateşleyerek intihara kalkışan İmam Hatip Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Gülden Kalkan, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

BABANIN SÖZÜNE ÜZÜLEREK İNTİHAR ETTİ

Kangal İlçesi'ne bağlı Avşarören Köyü'nde yaşayan İmam Hatip Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Gülden Kalkan, geçen salı günü öğleden sonra okuldan çıktıktan sonra eve geldi. Çiftçilik yapan Namık Kalkan, sohbet ettiği kızına "Artık seni okula göndermeyeceğim" dedi. Babasının bu sözlerine çok üzülen Gülden, odasına geçti. Bir süre odasında kalan Gülden, babasının evden ayrıldığını duyduktan sonra çıktı. Oturma odasında bir süre Kur'an okuyan Gülden Kalkan, daha sonra babasına ait ruhsatlı tabancayı alıp başına dayadı ve tetiği çekti. Silah sesine koşan yakınları tarafından ağır yaralı halde Kangal Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gülden Kalkan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas'taki Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Gülden, hastanede yaklaşık 2 saat süren ameliyatın ardından Beyin Cerrahi Bölümü Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındı.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

2 gündür tedavisi süren Gülden Kalkan, bugün sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti. Beyin ölümü gerçekleşen Gülden Kalkan'ın organlarının ailesi tarafından bağışlandığı, ancak bu sırada kalbinin durması nedeniyle organlarının alınamadığı öğrenildi. Talihsiz kızın cenazesinin hastane morgundaki otopsi sonrası ailesine teslim edileceği ve köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

3 çocuklarından en büyüğü olan Gülden'in hayatını kaybetmesiyle Nevin-Namık Kalkan çifti gözyaşlarına boğuldu.

BABASINA MEKTUP BIRAKMIŞ

Gülden Kalkan'ın intihar etmeden önce babasına mektup yazdığı ve okuduğu Kur'an'ın içine koyduğu öğrenildi. Mektupta genç kızın "Baba inan seni üzmek istemezdim" ifadelerini yazdığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Namık Kalkan'ın genç kızı okul servisinde yaşanan bir sorun nedeni ile okula göndermek istemediği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden İmam Hatip Öğrencisi Gülden, Babasına Not Bırakmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • kağan: kafanı örteceğine aklını çalıştırsaydı daha iyi olurdu. 17 74 Yanıtla
  • Deli: Çocuklarınızla arkadaş gibi konuşun. . Dertlerini, problemlerini dinleyin. . Birlikte çözüm yolları bulmaya çalışın sorunlarda. . Onlara önemli olduklarını hissettirin. Sizinle her sıkıntılarını paylaşmalarını sağlayın. . Bağırarak, kızarak çözüm bulunmayacağini bilin. . Allah rahmet eylesin kızımıza. . Keşke intiharı değil de soruna çözüm yolunu seçseydi. Babası pişman olmuştur ama iş işten geçmiş. . 65 1 Yanıtla
  • Tonyalı..: Allah affetsin..malum intihar en büyük günahlardandır.. 53 5 Yanıtla
  • 20020: Anneler , babalar lutfen evlatlarimiza bir birey olarak yaklasalim.Gelecekleri ile ilgili kararları tek basina vermeyelim işte sonuç. Unutmayalım onlar birey. 48 4 Yanıtla
  • abuzer kadayif: Allah rahmet eylesin güzel kızımın mekanı cennet olsun , bende babayim bir çok baba gibi çocuk piskolojisinden uzak çocuk yetistiriyoruz o kadar çok hatalarımızı var ki geçim derdiyle ezililip kendimizi geliştirmeden astigim astım kestirim kestik davraniyoruz Yüce Rabbim günahlarını bağışların. 51 0 Yanıtla
  • neco: Yobaz bir baba, ve bu babanin zulmu altindaki bir genc kiz. cikis yolu bulamayip intihar. turkiyede malesef o kadar cok bu tur olay varki. malesef akp hukumeti bu isin el altindan destekcisi. cok yazik. 15 25 Yanıtla
  • fatiho: Allah kendisine şirk koşulması dışındaki tüm günahları dilediği kişi için affeder. Bu bir ayettir. Kızın durumunun ne olacağını ancak Allah bilir. 39 0 Yanıtla
  • H.K.TRABZON: ALLAH RAHMET EYLESİN. DUA EDELİM. 24 5 Yanıtla
  • Dln: Ne diyim ki bilemedim bana göre intihar sebebi çok basit geldi inşallah altından başka şeyler çıkmaz. Güzel gözlü kardeşim Allah rahmet eylesin. 23 0 Yanıtla
  • suat: Lanet olsun senin gibi babaya kızının sebebi oldun bir ömür boyu bu vicdan azabı ile nasıl yaşayacaksın 5 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesi antrenmanlarını sürdürdü. Teknik direktör Ümit Şengül gözetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, pas oyunları ve sonuçlandırma çalışmalarıyla hazırlıklarını tamamladı.

  • Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon çalışması yaptı. Uygun, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı.

  • Silopi'de seçim görevlilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi
    18:57 Silopi'de seçim görevlilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca seçimde görev yapacaklara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya köy, belde ve ilçede görevli memur ve 281 sandık başkanı katıldı. İlçe Seçim Müdürü Beşir Ertaş ve Hakim Hüseyin Tuncay Türk tarafından katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

  • Trakya'da Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Dağıtıldı
    18:55 Trakya'da Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Dağıtıldı

    Trakya'da il seçim kurullarınca, il ve ilçe merkezi dışında kalan köy, mahalle ve beldelerde görevli sandık kurulu başkanlarına seçim malzemeleri dağıtıldı. Malzeme torbaları içinde birleşik oy pusulası, oy zarfları, mühür, imza cetveli, ıstampa, mühür mumu ve sicim, tutanak defteri, tutanak kağıtları, tükenmez kalem, bağlama kartonu ve sandık seçmen listeleri bulunuyor.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Gençler Ramazan Davulcusuyla Oynadı
    18:55 Tekirdağ Kapaklı'da Gençler Ramazan Davulcusuyla Oynadı

    Tekirdağ Kapaklı ilçesinde gece saatinde işten çıkan gençler, ramazan davulcusuna denk gelmesiyle birlikte davul eşliğinde oynadı. Gençlerin oyununa katılan davulcuyla ortaya güzel görüntüler çıktı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Terörün kökünü kurutma noktasında kararlıyız
    18:55 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Terörün kökünü kurutma noktasında kararlıyız

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ege veya Doğu Akdeniz'de husumet yaratma arayışında olmadıklarını, yaşamsal çıkarları korumaktan da geri durmayacaklarını belirtti. Fidan, terörün kökünü tamamen kurutma noktasında da kararlı olduklarını bildirdi.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti
    18:55 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hamambaşı Meydanı'ndaki açık hava toplantısında Havran ilçesindeki vatandaşlara seslendi. Yılmaz, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin 31 Mart Pazar günü yapılacağını hatırlatarak, ilçe halkına teşekkür etti ve sandıkları patlatacaklarını belirtti. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da Yılmaz'a BalBucks ile ilçeyi buluşturduğu için teşekkür etti ve 31 Mart'ta büyük bir coşkuyla yeni bir zafer için hazır olduklarını ifade etti.

  • Fatih'te Asayiş Uygulaması: 42 Kişi Yakalandı, 9 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi
    18:54 Fatih'te Asayiş Uygulaması: 42 Kişi Yakalandı, 9 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi

    İstanbul'un Fatih ilçesinde gerçekleştirilen geniş çaplı asayiş uygulamasında, 42 kişi askeri ceza kanununa muhalefet suçundan aranırken, 844 şüphelinin sorgusu yapıldı ve 9 düzensiz göçmen sınır dışı edildi.

  • Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi
    18:53 Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi

    Adıyaman'da Demokrasi Parkı'nda toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, İsrail'in Gazze'deki hastanelere yönelik saldırılarını protesto etti. Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail aleyhine slogan atan grup, insanlık dramının yaşandığı Gazze'deki saldırıları kınadı. Anadolu Gençlik Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Gezici, siyonist İsrail rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak, Şifa Hastanesi'ne yönelik akıl almaz bir saldırıda bulunduklarını belirtti.


Advertisement