20 yaşındaki genç, 16 yaşındaki kız arkadaşını kıskançlık nedeniyle dövmüş - Son Dakika
3.Sayfa

20 yaşındaki genç, 16 yaşındaki kız arkadaşını kıskançlık nedeniyle dövmüş

İzmir Bayraklı'da sokak ortasında kız arkadaşını darbeden genç, polis ekipleri tarafından Menemen'de gözaltına alınırken ifadesinde kıskançlık krizi nedeniyle kız arkadaşını darbettiğini söyledi.

27.06.2020 20:52  Güncelleme: 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gece saatlerinde Bayraklı Manas Bulvarı üzerinde iddiaya göre, aralarındaki kıskançlık nedeniyle H.K. (20) ve kız arkadaşı H.K. (16) sokak ortasında tartışmaya başladı.

KIZ ARKADAŞINA YUMRUK ATTI

Tartışmanın büyümesi üzerine H.K., kız arkadaşı H.K.'yi tokat ve yumruk atarak darbetti. Genç kadın ise erkeğin ellerini tutarak kendini korumaya çalıştı.

VİDEO BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınırken, sosyal medyada yayılan video büyük tepki çekti.

20 yaşındaki genç, 16 yaşındaki kız arkadaşını kıskançlık nedeniyle dövmüş

KISKIVRAK YAKALANDI

Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatan Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın gerçekleştiği yerde güvenlik kameralarını inceleme aldı. Kimliği tespit edilen H.K.'nin Menemen ilçesine gittiğini tespit eden ekipler, harekete geçerek şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

20 yaşındaki genç, 16 yaşındaki kız arkadaşını kıskançlık nedeniyle dövmüş

KISKANÇLIK NEDENİYLE DARBETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Ekipler tarafından gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Burada ifadesi alınan H.K. isimli şahsın, ilk ifadesinde kıskançlık nedeniyle 16 yaşındaki kız arkadaşını darbettiğini söylediği öğrenildi. Şüpheli şahıs emniyetteki gözaltı işlemleri ve sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

20 yaşındaki genç, 16 yaşındaki kız arkadaşını kıskançlık nedeniyle dövmüş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 20 yaşındaki genç, 16 yaşındaki kız arkadaşını kıskançlık nedeniyle dövmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Hun tao: Bu saatten sonra bu tür kızlara acımıyorum altına tayt giyip göbeği açık şekilde sokakta bu tür insanlara arkadaşlık ediyorsanız hakediyorsunuz gavur bile bu kadar salmıyor kendini ne malsınız siz ya böyle yaşayıp dayak yemeye devam edin işin sonuda belli zaten arkanızdan bir Fatiha okuruz 10 2 Yanıtla
  • BayZ: 20 ve 16 yasinda sevgili ne demek ya! Yeni nesil rezalet otesi! Ogretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz! 5 3 Yanıtla Gardrop Fuat: Ogretmenle ne alakasi var gebeş hüsnü. Temel eğitimi ana baba vermiyorsa , eline tableti telefonu verip butun gun esra erol izliyorsa egriyi dogruyu yanlisi ogretmiyorsa ahlakli olmayi erdemi anlatmiyorsa ogretmen napsin 9 0 kaya başkaya: sen aile olarak çocuğüna söz geçıreme terbıye verme öğretmene laf at burdan. 2 0 İstikll Harbinin Denizi : Gardrop fuat sen bu dumanla bütün köşeleri dönersin kardesim aynen öle çocuk eğitimini aile vermeli ama nerde günümüz çocukları yat it kopuk serseri yada yada bunlara kuyruk sallayıp peşine takan kitle oluyor sonuçlar hiç süpriz diyil 1 0
  • Musti...: Zina olunca kız arkadaş evlilik olunca çocuk gelin....Allah bu düzeninizi batırsın ki gün gün batırıyor çok şükür Rabbime 6 2 Yanıtla
  • .: kız arkadaş nedir ya 3 2 Yanıtla
  • ferit: kız bunu daha fazla sever şimdi..erkeklik gösterdi ya. 3 1 Yanıtla
  • Amann: Tek kadınlar çekiyor demi erkekler çekmiyor onlar şiddet görmüyor bayanlar erkeklere sözlü şiddet uyguluyor erkekte artık laf yetiştiremiyor şiddete başvuruyor bunu hepimiz biliyoruz yeri geliyor ilk tokatı kadın atıyor yani oturun Bi düşünün kadın kadın tamam da erkekte erkek bunu bilmek lazım 3 0 Yanıtla
  • Tiriviri: Tiriviri yapmayin la hadi o saatde kiz cocugu evinde olsum bi zahmet iyi yetistirin cocuklarinizzi guzel ahlak dersi verin tiriviri yapmayin had 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement