17 Gündür Aranan Çiftçinin Bağevi Bahçesine Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

17 Gündür Aranan Çiftçinin Bağevi Bahçesine Cesedi Bulundu

17 Gündür Aranan Çiftçinin Bağevi Bahçesine Cesedi Bulundu

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, 17 gündür kayıp olan çiftçi 48 yaşındaki Uğur Serhad Dinçel'in, tarlasındaki bağ evinin bahçesine gömülü cesedi bulundu.

25.06.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, 17 gündür kayıp olan çiftçi 48 yaşındaki Uğur Serhad Dinçel'in, tarlasındaki bağ evinin bahçesine gömülü cesedi bulundu. Başından av tüfeğiyle vurularak öldürüldükten sonra gömüldüğü belirlenen Dinçel'in katil zanlı olarak gözaltına alınan yanında çalışan işçisi 45 yaşındaki Erol E.'nin suçunu itiraf edip, alacak meselesinden cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Çiftçi Serhad Dinçel, geçen 8 Haziran sabahı, yanında işçi olarak çalışan Erol E. ile Camikebir Mahallesi Uluyol Mevkisi Çanakkale Asfaltı üzerinde bulunan tarlasını sulamaya gitmek üzere yola çıktı. Aynı gün saat 11.00 sıralarında ailesi ile görüştüğü öğrenilen Dinçel'den bir daha haber alınamadı. Dinçel'in akşam eve dönmemesi üzerine gidebileceği yerlere bakan, ancak kendisine ulaşamayan yakınları, Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu.

Polis, Dinçel'in birlikte tarla sulamaya gittiği çalışanı Erol E.'nin ifadesine başvurdu. Erol E. ifadesinde, tarlada çalışırken Dinçel'e telefon geldiğini ve bu telefon üzerine Çanakkale yoluna çıktığını, sonrasında bir daha kendisini görmediğini söyledi. Bu bilgiler ışığında çalışmalarını derinleştiren polis, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Ancak kayıtlardan, ortadan kaybolmadan 5 gün önce, uzun süredir birlikte yaşadığı bir kadınla evlendiği öğrenilen Dinçel'in, sadece motosikletiyle tarlasına gelirken görüntülendiği tespit edildi. Dinçel'in tarlasından ayrıldığına dair hiçbir görüntüye rastlanmadı. Bunun üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp ve Aranan Şahıslar Şubesi ekipleri ile Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü, çalışmalarını Dinçel'in tarlasında yoğunlaştırdı.

Dün akşam saatlerinde Dinçel'in tarlasındaki bağevinin bahçesinde toprağın kazılmış olduğu dikkati çekti. Durumdan şüphelenen polis ekipleri, bahçenin bu bölümünde yaptıkları kazı çalışmasında, 17 gündür kayıp olan Dinçel'in cesedine ulaştı. Dinçel'in, kendisine ait av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldüktan sonra gömüldüğü belirlendi. Bunun üzerine polis, Dinçel'in katil zanlısı olarak çalışanı Erol E.'yi aramaya başladı. Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nden İzmir'e seyir halinde olduğu belirlenen Erol E., otoyol girişinde polis tarafından durdurulup, gözaltına alındı.

Erol E., polisteki sorgusunda, Dinçel'i alacağını ödemediği için öldürüp gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Erol E.'nin, polisteki işlemlerinin ardından adilyeye sevk edileceği bildirildi.

Cesedi bulunan Dinçel'in annesi Gülümser Dinçel, geçen 17 Haziran'da bir televizyon kanalındaki programa katılıp, kayıp olan oğlunun uzun süre birlikte yaşadığı bir kadınla yeni evlendiğini ve eşinin 8 aylık hamile olduğunu anlatmış, bulunmasını istemişti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 17 Gündür Aranan Çiftçinin Bağevi Bahçesine Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement