17 Kasım Dünya Komşular Günü - Son Dakika
Güncel

17 Kasım Dünya Komşular Günü

17 Kasım Dünya Komşular Günü

Komşufırın, 17 Kasım Dünya Komşular Günü'nü özel etkinlikler ve tüm komşularına yaptığı ikramlarla karşılayacak.

16.11.2015 16:35  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'daki tüm Komşufırın'larda ve fırınların yer aldığı sokaklarda ikramlar yapılırken, Kadıköy Çarşı'daki Komşufırın etkinliklerin merkezi olacak. Kadıköy sokaklarında Komşufırın ekibi müzisyenler eşliğinde ikramlar yaparak, Dünya Komşular Günü'nü bir festivale dönüştürecek.

Mahallemizin fırını Komşufırın, 17 Kasım Dünya Komşular Günü için özel bir kutlama programı hazırladı. İstanbul'da Anadolu ve Avrupa Yakası'nda tüm Komşufırın'larda, Komşular Günü için özel üretilen kurabiyeler, Komşufırın'a gelen misafirlere ve fırınlara komşu olan sokaklarda semt sakinlerine ikram edilecek.

Kadıköy Çarşı'daki Komşufırın'da ise 17 Kasım Dünya Komşular Günü, gün boyunca yapılacak etkinlik ve ikramlarla bir festival coşkusu ile kutlanacak. Komşufırın ekibi müzisyenler eşliğinde Kadıköy sokaklarında özel kurabiyelerini ikram edecek ve "Komşular Günü Hatırası" fotoğraf etkinliği yapılacak. Komşufırın'ın etkinlikleri ve ikramlarıyla başta Kadıköy'de olmak üzere tüm İstanbul'da eski komşuluk günleri hatırlanacak.

Ayrıca bu etkinliklere paralel olarak sosyal medyada, sevilen televizyon ve radyo programcısı Ceyhun Yılmaz tarafından hazırlanan "Ceyhun Yılmaz ile Komşu Sohbetleri" videoları yayınlanacak.

Kültürümüzde büyük önem taşıyan komşuluk ilişkilerini güçlendirip, sosyal dayanışmanın ve paylaşımın önemini hatırlatarak başta ülkemiz olmak üzere "komşuluk" ile ilgili ulusal ve uluslararası çalışmalara imza atmayı amaçlayan Komşu Platformu'nu da destekleyen Komşufırın, özlenen komşuluk sıcaklığını yaşamak isteyen herkesi 17 Kasım'da fırınlarına bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 17 Kasım Dünya Komşular Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement