17 Şubat'ta "Hoşgeldin Boyacı" Kadıköy Halk'de! - Son Dakika
Güncel

17 Şubat'ta "Hoşgeldin Boyacı" Kadıköy Halk'de!

"Hoşgeldin Boyacı"; Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner'in muhteşem performansıyla 17 Şubat günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde!

09.02.2016 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahnelenmeye başladığı günden bu yana oldukça ilgi gören ve bu sezonda da tiyatroseverlerle buluşmaya devam eden "Hoşgeldin Boyacı"; insanların birbirine ihtiyacı olduğunda sınıf ayrımının nasıl ortadan kalktığını baştan sona komediyle sarmalanmış bir dille anlatıyor.

Zeynep Özyağcılar'ın kurduğu Tiyatro Martı'nın ikinci oyunu "Hoşgeldin Boyacı"da; yasak ilişki yaşadığı sevgilisi ile tatilinden yeni dönen Marcia (Berna Laçin), tadilat ve boya işleri yarım kalmış evine geldiğinde önce değişen boyacıyla (Erdal Özyağcılar) ardından sevgilisinin karısı (Gözde Çetiner) ile karşılaşır. Her üçünü de sürprizli bir gün beklemektedir...

Donald Churchill  imzası taşıyan "The Decorator" oyunu, Füsun Günersel'in çevirisiyle, "Hoşgeldin Boyacı" adıyla tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Arif Akkaya'nın üstlendiği oyunun dekor tasarımı da yine Arif Akkaya ile Sırrı Topraktepe'nin imzasını taşıyor. Gülmecesi bol oyunun kostüm tasarımı ise Feyza Zeybek'e ait.

dyo'nun katkılarıyla hayata geçirilen ve renklenen "Hoşgeldin Boyacı", 17 Şubat 2016, Çarşamba günü saat 20:30'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde sahnelenecek. Oyuna ait biletler; Biletix'ten ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi gişesinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 17 Şubat'ta 'Hoşgeldin Boyacı' Kadıköy Halk'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement