17 Yaşındaki IŞİD Militanı, Amerika'ya ve Avustralya'ya Meydan Okudu - Son Dakika
Güncel

17 Yaşındaki IŞİD Militanı, Amerika'ya ve Avustralya'ya Meydan Okudu

17 yaşındaki Avustralyalı IŞİD militanı, "IŞİD bayrağını Buckingham Sarayı'nda ve Beyaz Saray'da dalgalandırana kadar durmayacağız" dedi.

22.10.2014 19:33  Güncelleme: 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD'in, sosyal medya hesabında yayınlanan son videoda 17 yaşındaki Avustralyalı bir militan, "IŞİD bayrağını Buckingham Sarayı'nda ve Beyaz Saray'da dalgalandırana kadar durmayacağız" dedi.

"BAYRAĞIMIZI HER KARA PARÇASINDA DALGALANDIRINCAYA KADAR"

Kendini "Ebu Halil" olarak tanıtan Avustralyalı Abdullah Elmir yaptığı konuşmada Avustralya ve ABD'ye gözdağı vererek, "IŞİD bayrağını Beyaz Saray'da ve Buckingham Sarayı'nda dalgalandırana kadar durmayacağız" dedi. Konuşmasında tehditler savuran ve Obama ile Avustralya Başbakanı Tony Abbott'a seslenen Elmir, "Topraklarınızı ele geçirip bayrağımızı her kara parçasında dalgalandırana kadar durmayacağız" dedi.

AİLESİ OĞULLARININ KURTARILMASINI İSTİYOR

Görüntülerin yayınlanması sonrası açıklamalarda bulunan Elmir'in ailesi ise oğullarının beyninin yıkandığını ve aptalca hareketlerde bulunduğunu belirterek Elmir'in kurtarılmasını istedi. Elmir'in arkadaşları ise 17 yaşındaki gencin Türkiye sınırı yakınlarında bulunan Suriye ya da Irak topraklarında bulunduğunu ifade etti.

Avustralya, bu ayın başlarında IŞİD mevzilerini vurmak için ABD öncülüğünde kurulan koalisyona katılmıştı.


17 Yaşındaki IŞİD Militanı, Amerika\'ya ve Avustralya\'ya Meydan Okudu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 17 Yaşındaki IŞİD Militanı, Amerika'ya ve Avustralya'ya Meydan Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • cepap_sende@hotmail.com: salak salak salak salak bu salak çocuğa inananda salak 9 30 Yanıtla
  • sorsdo: Pembe hayaller kurma yakında seninde ölüm haberin gelir :) 24 5 Yanıtla
  • malatya: aslan parçası hele bi ağlak kroları yok edin 7 22 Yanıtla
  • ATEIST KÜRT: tasaginda kil bile yok, ettigi laflara bak!! eline bir Meslek okulu basariyla bitirme belgesi al, ne bu olüm mesajlari burnumuzun dibinde cenazeler kokuyor, uzak dur, git Kanguru falan avla, veya Dingolara tuzak kur, ilkel Aborigines(Avustralyanin yerlileri) lerin yaninda dur onlari kes , senin gibi medeniyet görmemisler 7 22 Yanıtla
  • mahmut: evine git anne hamburger yimeye gidebilirmiyim de;baba bana para versene de dersini calis adam ol;mal olma. 15 7 Yanıtla
  • hozan serhad: kes la veled 16 4 Yanıtla
  • hd: ice mala bağlamış bu sapıklar 9 11 Yanıtla
  • tatvan: köpeyin duası kabul olursa gökten kemik yağar gençleri kandırıp karanlık bir dünya yaratmak peşindeler amerikayı israili sevmeyenleri bu yolda öldürtmek istiyorlar akılı olun bu köpekler hiç bir şey yapmaz olan kandırılan insanlara olacak bunun bedelinide canınıyla ödüyecekler akılı olun bu işid köpeklerin oyuna gelmeyin 12 4 Yanıtla
  • ONYEDİ: SANA NE İÇİRMİŞLER?. ONYEDİ YAŞINDASIN DAHA. 12 3 Yanıtla
  • jiyan: bu çocuk 40 bin savaş uçağı olan abd yi gazeteci kafası keserek yenecek. . . ah salaklar ah. . . . abd okuyarak, bilimi öğrenerek, teknolojiin geliştirerek yenilir. . . öyle barbar gibi kesip biçerek, ork gibi yaşayarak, ya da mazlum kürt ve yezidi halkı ile diğer mezopotamyadaki halkları çoluk çocuk demeden katlederek değil 7 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement