17 Yaşındaki Kayıp Genç İftar Yemeğinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

17 Yaşındaki Kayıp Genç İftar Yemeğinde Bulundu

Bilecik’te 2 gün önce evden çıkan ve bir daha da dönmeyen 17 yaşındaki Metecan Uslu'nun, dün gece polis ekipleri tarafından Bozüyük ilçesindeki bir iftar programı alanında bulunarak ailesine teslim edildiği öğrenildi.

03.07.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te 2 gün önce evden çıkan ve bir daha da dönmeyen 17 yaşındaki Metecan Uslu'nun, dün gece polis ekipleri tarafından Bozüyük ilçesindeki bir iftar programı alanında bulunarak ailesine teslim edildiği öğrenildi.

Endüstri Meslek Lisesi Makine bölümü 10'uncu sınıf öğrencisi Metecan Uslu'nun bulunması için başlatılan dikkatli takip sonuç verdi. İstanbul Bayrampaşa Belediyesi tarafından "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlatılan "Anadolu'da Ramazan" programının Bozüyük bölümünde 3 bin 700 kişiye verilen iftar yemeği sonrası polisin dikkati sonucu kalabalık arasındaki Metecan Uslu fark edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ailesinin başvurusu üzerine arama çalışmaları başlatılan Metehan Uslu'nun fotoğrafının bütün polis ekiplerini dağıtıldığını, iftar programı sonrası titiz ve dikkatli takip sonucu kayıp gencin bulunarak ailesini teslim edildiğini belirttil. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 17 Yaşındaki Kayıp Genç İftar Yemeğinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement