17 Yaşındaki Kız Genelev İşletmekten Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

17 Yaşındaki Kız Genelev İşletmekten Tutuklandı

ABD'de Sarasota Lisesi'nde okuyan 17 yaşındaki Alexa Nicole, 15 yaşındaki bir kızı ve 21 yaşındaki John Michael Mosher adlı kızı fuhuşa zorladığı gerekçesiyle tutuklandı.

26.11.2014 13:54  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD 'nin Florida eyaletinde bulunan liselerde genelev işleten 17 yaşındaki bir genç kız tutuklandı. Polis, Sarasota Lisesi'nde okuyan Alexa Nicole De Armas'ın 15 yaşındaki bir kızı, 21 yaşındaki John Michael Mosher adlı kişiyle fuhuşa zorladığını açıkladı. Haber ülke gündemine bomba gibi düştü.

İÇKİ VE PARA KARŞILIĞINDA YAPIYOR

Sarasota Herald Tribune'da yer alan habere göre, De Armas, Venice Lisesi'nde okuyan öğrencilerin şikayetleri üzerine gözaltına alındı. Polisin sosyal medya ve telefon kayıtlarında yaptığı incelemeler sonucunda, De Armas'ın öğrencileri içki ve para karşılığında fuhuşa zorladığı ortaya çıktı.

BAŞKA TUTUKLAMALARDA BEKLENİYOR

Genç kızın elde ettiği paranın bir kısmıyla uyuşturucu aldığı da bilgiler arasında. Polis, De Armas'ın mağdur ettiği kişilerin araştırılmaya devam ettiğini belirtirken, ilerleyen günlerde başka tutuklamaların da meydana gelebileceğini vurguladı.

17 Yaşındaki Kız Genelev İşletmekten Tutuklandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 17 Yaşındaki Kız Genelev İşletmekten Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • raskoln: bizim ülkede 60 lık dedeye 18 lik kızla evlendiriyorlar buna dur diyen yok 81 41 Yanıtla Rasim: sanane olum özgürlükte bu yasak mı ülkenin kanunlarların da yasak deyilse sanane insanlar istediği gibi yaşar hayatlar onların bizim deyil. Zorlama olmadığı sürece yargılama ve kınama hakkına sahip deyiliz 4 15
  • ayhan: gerçekten ülke gündemimize bomba gibi düştü. banane elin amerikasından. kendi başlarını yesinler 20 2 Yanıtla
  • avci: batılı olunca böyle oluyor o değilde bu tiple tuvalet bile işletemez nasıl genel ev işletiyor ona anlam veremedim 18 2 Yanıtla
  • Vatandas: Senin o dedigin ABD yada Alman sosyetesinde olur. Türkiyemizde degil 7 6 Yanıtla
  • gold: Utanç 7 0 Yanıtla
  • Herseyyalan: Şok oldukya yazik yazik..başka haber kalmadimi. 0 2 Yanıtla

Advertisement