17 Yaşındaki Melisa Not Bırakıp Ortadan Kayboldu - Son Dakika
3.Sayfa

17 Yaşındaki Melisa Not Bırakıp Ortadan Kayboldu

17 Yaşındaki Melisa Not Bırakıp Ortadan Kayboldu

İzmir'de annesi terk ettiği için koruyucu ailenin yanında kalan Melisa Keser, "Annemi bulmak için gidiyorum ve bulacağım. Hakkınızı helal edin" yazılı not bırakıp evden ayrıldı. 1 haftadır kayıp.

29.04.2016 07:15  Güncelleme: 07:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde özel bir lisede burslu olarak okuyan ve öz annesi terk ettiği için bir kez evlatlık alınıp ardından koruyucu ailenin yanında kalmaya başlayan Melisa Keser (17), 1 hafta önce kayboldu. Okula gitmeyen, çalıştığı kafeye uğramayan genç kızın yaşadığı eve giden polis, "Annemi bulmak için gidiyorum ve bulacağım. Hakkınızı helal edin" yazılı not buldu.

Habertürk Gazetesi'nden Mehmet İnmez'in haberine göre polis, yaptığı araştırmada, yıllardır öz annesini bulmaya çalışan genç kızın kaçmış olma ihtimali üzerinde duruyor. Üvey abla Hayal Keser ise kardeşinin kaçırılmış olabileceğini belirterek bir an önce bulunmasını istedi.

KOMŞUYA BIRAKILDI

İstanbul'da yaşayan öz anne ve babasının resmi olmayan evliliği sonrası dünyaya gelen Melisa Keser, 2 aylıkken annesi tarafından komşuları Zehra Keser'e bırakıldı. Geri dönmeyen anneyi arayan Keser Ailesi, sonunda Melisa'nın babasını buldu. Ancak baba da çocuğa bakamayacağını söyledi. Bunun üzerine Keser Ailesi, doğum raporuyla bebeği nüfuslarına geçirdi.

Yıllarca Melisa'ya öz kızları gibi bakan aile, Torbalı'ya taşındı. Melisa'ya bakan üvey annesi 4 yıl önce öldü. Üvey abla Hayal Keser, 13 yaşındaki Melisa'yı bakmakta zorlandığı için yuvaya verdi. 1 yıl yuvada kalan ve burada Zehra Keser'in gerçek annesi olmadığını öğrenen Melisa, büyük şok yaşadı. Daha sonra Torbalı'da oturan başka bir çift, küçük kızın koruyucu ailesi oldu.

1 HAFTADIR HABER YOK

Bir süre sonra Melisa'ya sahip çıkan koruyucu baba ölünce, genç kız koruyucu annesiyle yaşamaya başladı. Özel bir meslek lisesini burslu kazanan ve hemşirelik okuyan genç kız, aile bütçesine katkı için bir kafede iş buldu. Koruyucu anne uzun süreliğine İstanbul'a gidince, tek başına kalmaya başlayan Melisa, 7 gün önce ortadan kayboldu. Kemalpaşa'da oturan üvey ablası Hayal Keser, Melisa'ya ulaşamayınca polisten yardım istedi. Eve giren polis veda notuyla karşılaşırken, yapılan incelemede, Melisa'nın nüfus cüzdanını, özel eşyalarını aldığı, telefonunu kapattığı belirlendi. Melisa Keser'in sosyal medya hesaplarını da dondurduğu anlaşıldı.

'KAÇTIĞINA İNANMIYORUM'

Kardeşinin hayatından endişe ettiğini söyleyen üvey abla Hayal Keser, "Annesini hep bulmak istiyordu. Ben de bulması için hep yardımcı oldum ama sonuç alamadık. Zaten tek başına yaşayan ve özgür biriydi. Kaçmasına hiçbir sebep yok. Evden kaçmadan da annesini arayabilirdi. Ben kaçırıldığından şüphe ediyorum. Kendisi derslerinde başarılı ve okul birincisiydi. Kaçtığına inanmıyorum" dedi. (Kaynak: Habertürk)

Son Dakika 3.Sayfa 17 Yaşındaki Melisa Not Bırakıp Ortadan Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • arif soylu: Devlet sarayda yan gelip yatıyor. Kakıp arasın bulsun. Meydanlara çıkıpda başkanlık sisdemi kurcaz diyecegine 13 10 Yanıtla
  • Deli: İnşallah başına bir şey gelmeden bulunur çocuk.. O yaşta ne Acılar çekmiş.. Yazık.. 13 0 Yanıtla
  • Deli: Başarılı bir öğrenci..akıllı bir çocuk..İnşallah bulunur.. 10 0 Yanıtla
  • Deli: İnşallah başına birşey gelmemiştir.. 10 0 Yanıtla
  • seba: Allah bu kiza yardim etsin ,. 4 0 Yanıtla
  • Hale: Ah yavrum kaçana kadar müge anlı ya çıksaydin ya....inş kurtların eline geçmez 4 0 Yanıtla
  • Meltem: Mugeye gitsene hic inandirici degil bu not 1 1 Yanıtla
  • XXXX.: Başında büyük olmayınca ne yapsın İnşallah kötü birşeyler olmadan bulunur yazık kıza 2 0 Yanıtla
  • 1ol: Bence tuzağa düşürüldü zavallı....annesini böyle de arayabilirdi...yani ordayken 0 1 Yanıtla
  • ADD-1881-1938: Zaman kotu annemi bulmaya gidiyorum derken baska birseyler bulmasa bari....guzelmiste her an her sey gelir basina.... 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı
    10:35 Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı

    Ümraniye'de bir sürücü, İETT'ye bağlı bir otobüsün şoförüne levye ile saldırdı. Olay, çevredeki vatandaşların kamerasına anbean yansıdı. İki sürücü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve ticari taksi sürücüsü otobüs şoförüne levye ile saldırdı. Olayı gören vatandaşlar, trafikteki gerginliğin arttığını belirtti ve keşke böyle bir olayın yaşanmamasını dile getirdi.

  • Avustralya'da Kiliseye Yapılan Bıçaklı Saldırı Terör Eylemi Olarak Nitelendirildi
    10:33 Avustralya'da Kiliseye Yapılan Bıçaklı Saldırı Terör Eylemi Olarak Nitelendirildi

    Avustralya'nın Sydney kentindeki bir kiliseye ayin sırasında gerçekleştirilen ve 4 kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının terör eylemi olduğu açıklandı. Saldırıya ilişkin soruşturma devam ederken, saldırganın 16 yaşında olduğu belirtildi. Bu saldırı, ülkede son 3 gün içinde gerçekleştirilen ikinci bıçaklı saldırı olarak kaydedildi.

  • İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı
    10:32 İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı

    İstanbul'dan Sakarya'nın Erenler ilçesine gelen ve taktıkları kar maskeleri ile kurşunladıkları oto galerinin sahibini üç farklı yerinden yaralayan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayda kullanılan silahlar ve maskeler ile birlikte kaçan şüpheliler, Kocaeli'de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

  • Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı
    10:30 Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan mazgallar, motosikletli hırsızlar tarafından çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızların çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldığı görüldü. Mahalle sakinleri, hırsızlık olaylarına karşı gece bekçileri işe aldıklarını belirtti.

  • Çorlu'da Silahlı Yaralama Zanlıları Polis Aracına Çarptı
    10:30 Çorlu'da Silahlı Yaralama Zanlıları Polis Aracına Çarptı

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gerçekleşen silahlı yaralama olayından kaçan kamyonet, Çerkezköy'de polis aracına çarptı. Kazada 2 polis yaralanırken, kamyonetteki 5 kişi gözaltına alındı. Olayın ardından ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.

  • Hakkari'de Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Gerçekleştirildi
    10:28 Hakkari'de Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Gerçekleştirildi

    Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi' uygulaması kapsamında denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 97 okul çevresi, 4 metruk bina, 20 umuma açık iş yeri, 7 park bahçe, 118 servis aracı ve 100 araç kontrol edildi. 648 kişi sorgulanarak 4 yoklama kaçağı tespit edildi.

  • Niğde'de bayram bilançosu; 76 trafik kazasında 2 kişi öldü, 75 kişi yaralandı
    10:28 Niğde'de bayram bilançosu; 76 trafik kazasında 2 kişi öldü, 75 kişi yaralandı

    Niğde Valisi Vali Cahit Çelik, kentte 9 günlük bayram tatili sürecinde meydana gelen 76 trafik kazasında 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 75 kişinin ise yaralandığını söyledi. Vali Çelik, tatil sürecinde 19 bin 84 aracın denetlendiğini ve 2 bin 994 araca trafik kurallarını ihlal etmekten dolayı cezai işlem uygulandığını belirtti.

  • Serik'te Eşini Öldüren Kişi İntihar Etti
    10:27 Serik'te Eşini Öldüren Kişi İntihar Etti

    Antalya'nın Serik ilçesinde bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olayın ardından jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Çiftin ayrılmamaları için daha önce yakınları tarafından ikna edildiği, ancak eşin dün verdiği boşanma dilekçesini geri aldığı belirtildi. Çiftin 2'si kız 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

  • Kayseri'de 4 kişi kaldırımdaki ağacı söktü, ceza aldılar
    10:26 Kayseri'de 4 kişi kaldırımdaki ağacı söktü, ceza aldılar

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kaldırımdaki ağacı söken 4 kişiye ceza uygulandı. Olay, Osmangazi Mahallesi Seyyid Burhanettin Caddesi'nde meydana geldi. Şahıslar, ağacı kökünden söktü. Polis ve belediye ekipleri tarafından adli ve idari işlem yapıldı.


Advertisement